Oktoberfest στις 8.10.2022

Oktoberfest am Samstag, den 8. Oktober 2022

Μετά από ένα υποχρεωτικό διάλειμμα δύο ετών, λόγω της πανδημίας, θα πραγματοποιηθεί ξανά το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022 από τις 12:00 έως τις 19:00 το παραδοσιακό Oktoberfest στη Γερμανική Σχολή Αθηνών!

oktoberfest 2022

Με χαρά σας προσκαλούμε να απολαύσετε μαζί μας λουκάνικα, «Leberkäs’», μπρέτσελ καθώς και άλλα γερμανικά εδέσματα μαζί με δροσερή μπίρα και να πάρετε μια γεύση από το βαυαρικό Oktoberfest. Η γιορτή αποτελεί μια ευκαιρία, για να ξανασυνδεθείτε με παλιούς γνωστούς και φίλους, να κάνετε νέες γνωριμίες. Ένα πολυποίκιλο πρόγραμμα θα φροντίσει ώστε να περάσουν όμορφα μικροί και μεγάλοι επισκέπτες: διασκεδαστικές παιδικές δραστηριότητες και παιχνίδια, ένα bubble-show με τεράστιες σαπουνόφουσκες, αλλά και παραδοσιακή μουσική βαυαρικού Oktoberfest και μια πλούσια λαχειοφόρο αγορά, στην οποία μπορείτε να κερδίσετε εκπληκτικά δώρα υπόσχονται μια υπέροχη ημέρα στην DSA.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τα έσοδα του Oktoberfest –το οποίο πραγματοποιείται στη Σχολή μας για 12η πλέον φορά– θα ενισχύσουν το ταμείο υποτροφιών για τους μαθητές της Σχολής μας.

Επειδή η δημοφιλής αυτή εκδήλωση –που τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε μια μεγάλη γιορτή της οικογένειας της DSA– δεν θα ήταν εφικτή χωρίς την καταπληκτική συμμετοχή εκατοντάδων εθελοντών βοηθών από όλη τη σχολική κοινότητα, θα χαιρόμασταν ιδιαίτερα εάν προσφέρατε και εσείς προσωπικά τη βοήθειά σας σε κάποιο από τα πολυάριθμα περίπτερα. Εάν λοιπόν θέλετε να μη ζήσετε το Oktoberfest μόνο ως επισκέπτης/ -πτρια, επισκεφθείτε την ιστοσελίδαfest.dsathen.gr, επιλέξτε το περίπτερο και τη βάρδια που επιθυμείτε και εγγραφείτε στη λίστα των εθελοντών.

Σας περιμένουμε!

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας