Ο Πάνος Τσαλιγόπουλος στο ”Medea & other friends I made in Athens”

Ο Πάνος Τσαλιγόπουλος συμμετέχει φέτος στην πιο ξεχωριστή παράσταση του καλοκαιριού ”Medea & other friends I made in Athens” που θα φιλοξενηθεί στην πιο μαγική ταράτσα της Αθήνας. Συγκεκριμένα, στη σελίδα του στο fb η ομάδα των συντελεστών αναφέρειη ομάδα των συντελεστών αναφέρει:

«Αυτό το καλοκαίρι, αν δεν έχετε δει τον Ανέστη να βγαίνει στα κόκκινα ντυμένος Μήδεια, τον Βλάσση να σας κόβει την ανάσα σαν θεός Προμηθέας, τον Αβραάμ μεθυσμένο Κύκλωπα, τον Πάνο υπέροχο πολυμήχανο Οδυσσέα, τον Στέφανο ντυμένο νέα που διεκδικεί να πάρει πίσω τον αγαπημένο της από τις γριές της πόλης και τον Κωνσταντίνο να συγκινεί σαν Πλούτος, και όλα αυτά με τη υπέροχη μουσική του Μιχάλη Χονδροκούκη, τις πολύ όμορφες χορογραφίες της Καλλιρρόης Βράττη, τις ξεχωριστές μάσκες με την υπογραφή του Γιάννη Ζημιανίτη, και τον μαγικό φωτισμό του αγαπημένου Αλέξανδρου Πολιτάκη που θα επιμελείται ο δικός μας Γιάννης Τριαντάκης, τότε δεν έχετε δει τίποτε!

Με πολλή αγάπη και μεράκι, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και αυτή τη φορά κόντρα στις εξελίξεις και με πρόβες ακόμη και μέσω zoom, σε σκηνοθεσία Νάνσυς Ριγοπούλου και την πολύτιμη βοήθεια της Χριστίνας Καραμπογιά, με μια νέα ομάδα all male cast ταλαντούχων ηθοποιών ξεκινάμε την Αγγλόφωνη παράσταση ”Medea & other friends I made in Athens”. Από τις15/7 και κάθε μερα θα παίζεται στις 8μ.μ. σε μια υπέροχη ταράτσα κάτω από τον βράχο της Ακρόπολης, στο Skybar ”Οδός Λυσίου” (Λυσίου και Μνησικλέους 22, Πλάκα).

Για κρατήσεις θέσεων, παρακαλώ στείλτε μας μνμ στο inbox. Η τιμή εισιτηρίου για όλους τους φίλους όλων των συντελεστών αυτής της παράστασης είναι με έκπτωση 50%, δηλ. στα 10 ευρώ. Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να στηρίξετε αυτή μας την προσπάθεια που τόσο έχουμε αγαπήσει όλοι. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.koilon.gr»

Παίζουν οι ηθοποιοί: Στέφανος Αχιλλέως, Abe Cohen, Πάνος Τσαλιγόπουλος, Konstantinos Michail, Vlassis Chrisikopoulos, Anestis.

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας