Τελετή Αποφοίτησης 2014

Η Ακαδημαϊκή Τελετή, η Τελετή Αποφοίτησης έλαβε χώρα στη Γρμανική Σχολή την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2014. 113 τελειόφοιτοι που αποφοίτησαν απο το Ελληνικό και το Γερμανικό Τμήμα παρέλαβαν το Απολυτήριό τους και τα αναμνηστικά τους δώρα. Ανάμεσα σ’ αυτά και το δώρο του Συλλόγου των Αποφοίτων, ένα μπρελόκ για τα κλειδιά τους με χαραγμένο το σήμα του Συλλόγου και την ημερομηνία της εκδήλωσης. Στην εκδήλωση μίλησαν ο Διευθυντής του Ιδρύματος, ο Εκπρόσωπος της Πρεσβείας της Γερμανίας στην Αθήνα, ο Εκπρόσωπος της Πρεσβείας της Ελβετίας στην Αθήνα, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του Ελληνικού Τμήματος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του Γερμανικού Τμήματος, ο Εκπρόσωπος του Συλλόγου Αποφοίτων, ο Διευθυντής του Λυκείου, οι εκπρόσωποι των μαθητών του ελληνικού και γερμανικού τμήματος, ενώ έπαιξε η Ορχήστρα της ΓΣΑ.

abifest keys1

abifest keys2

Το δώρο του Συλλόγου των Αποφοίτων, ένα μπρελόκ με χαραγμένο το σήμα του Συλλόγου και την ημερομηνία της εκδήλωσης, με την ευχή να το κρατήσουν, να θυμούνται το σχολείο, γιατί πέρασαν τα καλύτερά τους χρόνια, γιατί είναι το καλύτερο σχολείο και να μείνουν κοντά γιατί και το σχολείο θα είναι κοντά τους.

Επίσης ο Σύλλογος έδωσε στους μαθητές με τον καλύτερο βαθμό στο Abitur έναν αναμνηστικό πάπυρο-έπαινο καθώς και δωρεάν συνδρομή για τα επόμενα επτά χρόνια.

Στους νέους απόφοιτους ο Σύλλογος ευχήθηκε “καλό δρόμο” δίνοντάς τους και μία συμβουλή: “να μην υποτάσσονται”.