5ο Οικονομικό Φόρουμ Σαμοθράκης

Στις 11 και 12 Οκτωβρίου 2014 οργανώθηκε στη Σαμοθράκη μία σειρά εκδηλώσεων με τίτλο “Η Δύναμη της Πίστης” και ήταν μία ευκαιρία να ακουστεί τι έχουν να πουν φωνές του πολιτισμού, της οικονομίας, της πολιτικής και των τεχνών για μία γωνιά της γης που κάποτε ήταν το μυστηριακό κέντρο της αρχαιότητας. Τι αντιπροσωπεύει η Σαμοθράκη για τον καθένα από εμάς;

Κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι άνθρωποι με λαμπρή νόηση και γνώση θα έρχονται σε αυτό τον τόπο για να αφήσουν κάτι από τις σκέψεις και τις ιδέες τους. Εφέτος το Στρογγυλό Τραπέζι του 5ου Οικονομικού Φόρουμ αποτέλεσε αφορμή για να ακουστούν σκέψεις για την ανάπτυξη της Σαμοθράκης. Ομιλητές του συνεδρίου ήταν ο Dr. Josef Ackermann, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ενώ μίλησαν και ο Θανα΄σης Βίτσας, Δήμαρχος Σαμοθράκης καιο ο Νίκος Δημοσθένους.

Ο Dr. Josef Ackermann δέχθηκε τιμητική διάκριση από τον Δήμο Σαμοθράκης και από το Επιμελητήριο Έβρου και είναι πλέον ένας επίσημος διεθνής πρεσβευτής της Σαμοθράκης. Στην διοργάνωση παρευρέθησαν ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής, η πρόεδρος της action aid και απόφοιτός μας Αλέξανδρα Μητσοτάκη και πολλοί επιχειρηματίες.

ackermann 1 ackermann 2
ackermann 3 ackermann 4

 

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας