„(Ein)sicht und Führung“ / «(Εν)όραση και ηγεσία»

Mε ιδιαίτερη χαρά θα υποδεχθούμε την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020, στις 09:45 τον καθηγητή Οφθαλμολογίας Prof. Dr. med. Dr. h.c. Νικόλαο Ε. Μπεχράκη -απόφοιτο της Γερμανικής Σχολής Αθηνών και διευθυντή της Πανεπιστημιακής Κλινικής Οφθαλμολογίας του Έσσεν- στην αίθουσα εκδηλώσεων της DSA. Ο ομιλητής θα αναπτύξει το θέμα «(Εν)όραση και ηγεσία» παρουσία των μαθητών/μαθητριών της 11ης τάξης και στη συνέχεια θα δεχθεί ερωτήσεις από το κοινό και θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση.

Ο κορυφαίος επιστήμονας -ανατρέχοντας στην ιστορία της Οφθαλμολογίας και αναδεικνύοντας τις δυσκολίες και κυρίως τα λάθη και τις προκαταλήψεις, που διαχρονικά ανακόπτουν την εξέλιξη της επιστήμης- θα φωτίσει προοπτικές για το μέλλον, σε πείσμα της αβεβαιότητας και της αστάθειας της εποχή μας. Ο κύριος Μπεχράκης, ως διακεκριμένος επιστήμονας και επί χρόνια διευθυντής φημισμένων κλινικών Oφθαλμολογίας, θα συνδυάσει επίκαιρα επιστημονικά επιτεύγματα με την προσωπική του εμπειρία στον τομέα της διοίκησης. Παράλληλα, αναφερόμενος στον ρόλο του ικανού ηγέτη, θα τονίσει τη σημασία της διορατικότητας, η οποία αποτελεί θεμέλιο λίθο μιας χαρισματικής ηγεσίας, ιδιαιτέρως σε αυτήν την εποχή των συνεχών μεταβολών.

Η εκδήλωση, λόγω των μέτρων προστασίας κατά του Covid-19, δεν είναι «ανοικτή» για επισκέπτες, ωστόσο σας προσκαλούμε να την παρακολουθήσετε σε απευθείας μετάδοση μέσω live-streaming (πρόσβαση μέσω της ιστοσελίδας της DSA).

Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία, για να γνωρίσετε, μέσω μιας ενδιαφέρουσας ομιλίας για την Οφθαλμολογία, τις πτυχές μιας επιτυχημένης ηγεσίας, που έχει στραμμένο το βλέμμα στο μέλλον.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στην ελληνική γλώσσα, ενώ η παρουσίαση θα προβάλλεται στη γερμανική και στην ελληνική γλώσσα.

behrakisaula2020

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας