Ασπασία Τριανταφυλλίδου (82)

trianatfyllidou aspasiaΗ Άσπα Τριανταφυλλίδου αποφοίτησε από την Σχολή στις22.08.1964 στην Μυτιλήνη. Δημοτικό τέλειωσε στην Εράσμειο (1970-1976) και αμέσως μετά στην Σχολή όπου πήρε το Abitur το 1982.

Από το 1982 έως το 1991 σπούδασεΑρχιτεκτονική στο Πολυτεχνείο Καρλσρούης και τον Ιούλιο 1991 απέκτησε το δίπλωμά της. Μεταξύ 2001 και 2007 παρακολούθησε το πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών : “Περιβαλλοντικός ΣχεδιασμόςΠόλεων και Κτιρίων”, στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και το το 2007 απέκτησε master.

Η επαγγελματική της σταδιοδρομία ξεκινά στις αρχές της δεκαετίας του ’90 με την συμμετοχή της ως μόνιμος ελεύθερος συνεργάτης του Μελετητικού ΓραφείουClaus-Ullrich Munsky, Καρλσρούη Γερμανίας, με αντικείμενο μελέτες, κατασκευές, μονοκατοικιών και πολυκατοικιών, διαμόρφωση εσωτερικώνχώρων καταστημάτων – κατοικιών, συντηρήσεις – αναστηλώσειςδιατηρητέων κτιρίων. Μεταξύ 1995 και 1996 συμμετείχεως μόνιμος ελεύθερος συνεργάτης του Μελετητικού ΓραφείουSeling, Καρλσρούη Γερμανίας, με αντικείμενο μελέτες βιομηχανικών κτιρίων και την επόμενη χρονιά στην Ομάδα Αρχιτεκτονικών Μελετών ΟΑΜ, Θεσσαλονίκη, με την οποία συνεργάστηκε έως το 2004 με αντικείμενο διαδοχικά μελέτες τεχνικών έργων, μελέτες – προμετρήσεις – σύνταξη τευχών δημοπράτησης – επιβλέψεις – επιμετρήσεις –διαχείριση τεχνικών έργων.

Μεταξύ 2005 και 2005 συμμετείχεως μόνιμος ελεύθερος συνεργάτης της Τεχνικής ΕταιρείαςΘεμελιοδομή Α.Ε., με αντικείμενο επίβλεψη του έργου : “Ακίνητο για

Στέγαση των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών ΕρευνώνΑρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας”, σύνταξη προσφορών για διαγωνισμούς.

Από το 2005 έω το 2007 απασχολήθηκε στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.), στηΔιεύθυνση Τουριστικών Εγκαταστάσεων, στο Τμήμα Σχεδιασμού,με αντικείμενο τον έλεγχο και τη θεώρηση Τουριστικών Εγκαταστάσεων,όπως ξενοδοχείων, τουριστικών επιπλωμένων κατοικιών, οργανωμένωντουριστικών κατασκηνώσεων (CAMPING), συνεδριακών κέντρων,ενοικιαζόμενων δωματίων και διαμερισμάτων, παραδοσιακώνκαταλυμάτων, καθώς και με τη γνωμοδότηση για την έγκριση ΜελετώνΠεριβαλλοντικών Επιπτώσεων Τουριστικών Εγκαταστάσεων.

Από το 2007 έως το 2017απασχολήθηκεστην εταιρεία ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.(πρώην Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων ΟΣΚ Α.Ε.) στη ΔιεύθυνσηΚατασκευών και από το2018 στην εταιρεία ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε., στη Διεύθυνση Μελετών.

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας