Χαρίλαος Τρικούπης. Ο πολιτικός του «Τις πταίει;» και του «Δυστυχώς επτωχεύσαμεν»

Η απόφοιτός μας συγγραφέας και νομικός Λύντια Βελισσαρίου – Τρίχα έχει οργανώσει δυο ακόμη παρουσιάσεις του πρόσφατου βιβλίου της: Χαρίλαος Τρικούπης. Ο πολιτικός του «Τις πταίει;» και του «Δυστυχώς επτωχεύσαμεν» (εκδόσεις ΠΟΛΙΣ), δεδομένου ότι συνεχίζεται αμείωτο το ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού. Συγκεκριμένα:
- Την Τρίτη 16 Μαΐου και ώρα 7μμ στο κτίριο Λέσχης Αποφοίτων Κολλεγίου (ΣΑΚΑ), Στεφάνου Δέλτα 15, Π. Ψυχικό. Με τη συγγραφέα θα συζητήσουν οι: Νικηφόρος Διαμαντούρος (ακαδημαϊκός ), Παναγιώτης Μπερνίτσας (δικηγόρος, τ. αν. καθηγητής Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Θράκης) και Αναστασία Παπακωστοπούλου ((φιλόλογος, αναπλ. Διευθύντρια Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού).
- Το Σάββατο 27 Μαΐου και ώρα 8μμ στο βιβλιοπωλείο Πλειάδες, Σπ. Μερκούρη 62, Παγκράτι. Με τη συγγραφέα θα συζητήσουν τρεις νέοι άνθρωποι: ο Δημήτρης Αντωνίου, η Μαριλένα Παπαδάκη και η Μαριάννα Χριστοπούλου.


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

 

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

 

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ

Στο βιβλίο του J.G.Hansen αναφέρονται στην σελιδα 18 τα ονόματα των 11 παιδιών της πρώτης εκείνης τάξης, με την οποία ξεκίνησε την λειτουργία της η Γερμανική Σχολή στην οδ [ ... ]