2ου Διεθνές Σεμινάριο Πνευστών Οργάνων

Η Φιλαρμονική Εταιρεία «Μάντζαρος» και η Φιλαρμονική Ένωση «Καποδίστριας» συνδιοργανώνουν για δεύτερη χρονιά το πολύ πετυχημένο Διεθνές Σεμινάριο Πνευστών Οργάνων στην Κέρκυρα, στο οποίο θα διδάξουν διακεκριμένοι Γερμανοί σολίστ και καθηγητές πνευστών, όλοι τους μέλη της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Έσσεν.
Από τις 30 Απριλίου ως τις 4 Μαΐου 2019, οι συμμετέχοντες μουσικοί και μαθητές πνευστών οργάνων όλων των επιπέδων θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με εμπειρότατους καθηγητές και σολίστες, διευρύνοντας έτσι τη σπουδή τους στο όργανο.
Στο σεμινάριο θα διδάξουν οι καθηγητές: Susanne Wohlmacher (φλάουτο), Harald Hendricks (κλαρινέτο), Γιώργος Φαρούγγιας (φαγκότο), Tobias Fuller (τρομπέτα), Klaus Gossman (κόρνο), Andreas Hebeler (τρομπόνι) και Alexander Kritikos (τούμπα).
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στους χώρους των Φιλαρμονικών «Μάντζαρος» και «Καποδίστριας» και γίνεται με την ευγενική υποστήριξη της Πρεσβείας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής στη ΦΕ «Μάντζαρος», στο τηλ. 2661037003 (εσ.2) και στη ΦΕΚ «Καποδίστριας», στο τηλ. 2661043435.


Από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα

Με την υποστήριξη:

 

Γερμανική Σχολή Αθηνών Galanis Sports Data

 

Eκδηλώσεις του μήνα

Εδώ φιλοξενούμε τις απόψεις σας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ
Γιώργος Φλώρος (91)

Ο Γιώργος Φλώρος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973 και αποφοίτησε από τη Γερμανική Σχολή Αθηνών το 1991. Σπούδασε στο Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Πανεπιστημ [ ... ]