Αργύρης Θαλασσινός (39) (1922-

Ο Αργύρης Θαλασσινός γεννήθηκε το 1922 και εμφανίζεται στα Μαθητολόγια της Αραχώβης το έτος 1934-35 στην Β΄ Γυμνασίου και παραμένει έως την αποφόιτησή του το έτος 1938-39 στην ΣΤ’  Γυμνασίου.

Ο Παντελής Παντελούρης, πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων μας ενημέρωσε:

Ψάχνοντας παλιά αρχεία ξαναέπεσα πάνω στο όνομα Αργύρης Θαλασσινός. Όλα τα χρόνια που ήμουνα στην Ελλάδα και κάναμε τους χορούς μας, τον είχαμε στην τιμητική επιτροπή μας. Ήταν Πρόεδρος του συλλόγου αποφοίτων της προπολεμικής  Γερμανικής. Ηταν Γενικός Διευθυντής της Triumph International – Greece. Τα διάσημα τότε γυναικεία εσώρουχα. Μας στήριζε και μας έδινε διαφημίσεις και δώρα για τη λαχειοφόρο. Είχε δυο κόρες στο γερμανικό τμήμα. Είχαμε και πολύ καλές προσωπικές σχέσεις. Οταν ήμουνα τη δεκαετία του ΄80 στην πρεσβεία της Βόννης με έπαιρνε συχνά τηλέφωνο και του έστελνα υλικό για τις διαλέξεις που έκανε για την Ελλάδα σαν πρόεδρος του Rotary Club  στην πόλη που έμενε. Δεν θυμάμαι που έμενε τότε. Τώρα μάλλον δεν ζεί πιά. Τον σκέφθηκα τώρα που κοιτάτε του αποφοίτους της Αραχώβης να δείτε αν υπάρχουν στοιχεία για αυτόν.

Δίπλα στο όνομα του Αργύρη εμαφανίζεται και το όνομα του Περικλή Θαλασσινού (41) (1923-), προφανώς αδελφού του, ο οποίος εμφανίζεται στα Μαθητολόγια της Αραχώβης το έτος 1934-35 στην ΣΤ’  Δημοτικού και παραμένει έως την αποφόιτησή του το έτος 1940-41 στην ΣΤ’  Γυμνασίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας