Καλωσόρισμα

Φίλοι Απόφοιτοι, Συμμαθητές και Συμμαθήτριες,

Σας καλωσορίζουμε στο site του συλλόγου μας, που δημιουργήθηκε το 2012 και μέσα από το οποίο ελπίζουμε να επιτύχουμε μια συχνή, στενή και αμφίδρομη επικοινωνία με σκοπό όλοι μας να διατηρήσουμε την επαφή που είχαμε κατά τα χρόνια που καθόμασταν στα ίδια θρανία.

Οι μέρες που περνάμε είναι δύσκολες και προτεραιότητά μας είναι να βοηθήσουμε όσο μπορούμε όλους εκείνους από εμάς που αναζητούν λύσεις τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε ακαδημαϊκό επίπεδο στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Εδώ θα βλέπετε ανακοινώσεις σχετικά με τις ενέργειές μας να φέρουμε τους απόφοιτους σε επαφή με ειδικούς και εκπροσώπους φορέων που θα τους φανούν χρήσιμοι στις προσπάθειες τους.

Στο πλαίσιο αυτό θα οργανώνονται μέσα στη χρονιά Stammtische, εκδηλώσεις και ομιλίες στην Σχολή, επισκέψεις και επαφές με Έλληνες και Γερμανούς με στόχο την δικτύωση όλων και τη μέγιστη αξιοποίηση όσων έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν στους υπόλοιπους.

Θα παρακολουθείτε επίσης τις εκδηλώσεις που παραδοσιακά διοργανώνονται κάθε χρόνο, όπως Oktoberfest, Ημέρα Επικοινωνίας και Πληροφόρησης (Tag der offenen Tür), την Αποχαιρετιστήρια Συνάντηση του Καλοκαιριού, Summer Camp, εκδρομές, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και άλλα.

Θα βρείτε ακόμη τον κατάλογο των 6000 και πλέον αποφοίτων μας ανά χρονιά και τάξη αποφοίτησης, όπως και τον Επαγγελματικό Οδηγό, στον οποίο προβάλλονται ταξινομημένοι όλοι όσοι το επιθυμούν, δωρεάν.

Σας καλούμε όλους να έρθετε, να επικοινωνείτε, να μας κάνετε παρατηρήσεις, να διατυπώνετε αιτήματα. Μέσω του Συλλόγου είμαστε σίγουροι ότι θα δώσουμε λύσεις που ο καθένας μόνος του είναι πιο δύσκολο να επιτύχει.

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας