Τελετή Αποφοίτησης 2023

Σε μία τελετή σαν απο τα παλιά, άψογα οργανωμένη από τον Σύλλογο Γονέων, με τα παιδιά που μόλις αποφοιτούσαν να λάμπουν, με εμάς όλους να καμαρώνουμε, με ένα καταπληκτικό καιρό, αποχαιρετήσαμε αυτούς και αυτές που κάθε χρόνο μας θυμίζουν ότι το σχολείο αυτό χορηγεί την κοινωνία με διαμάντια.

dsa 2023 abi 1

Οι αριστούχοι επι σκηνής, 16 τον αριθμό

dsa 2023 abi 3

Ο Dr. Marcus Bremer, Πρόεδρος του Vorstand του Συλλόγου της Γερμανικής Σχολής Αθηνών, με το Μουσικό Σύνολο δίπλα του, απευθύνεται στους νέους Απόφοιτους περιστρέφοντας την εξαιρετική ομιλία του γύρω από το ρήμα “schaffen”.

dsa 2023 abi 2

Τα καταπληκτικά κορίτσια της ροκ μπάντας παράλληλα με το Μουσικό Σύνολο, που διηύθυνε άψογα, όπως κάθε χρονιά, η Marianne Danner και επιμελήθηκε με τον Roland Hoffmann.

Εκτός του Dr. Marcus Bremer μίλησαν: η κ. Heike Dettmann, Αναπληρώτρια Πρέσβειρα της Γερμανικής Πρεσβείας, ο κ. Philippp Wassermann, Επιτετραμμένος a.i. της Αυστριακής Πρεσβείας, η κ. Annedore Dierker, Διευθύντρια της DSA, ο κ. Βασίλης Τόλιας, Αναπληρωτής Διευθυντής της DSA, ο Κώστας Γαλάνης, Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων, και η κ. Βίκυ Αθανάσογλου, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων.

dsa 2023 abi 5.jpg

backstage, στην πίσω αυλή για τις φωτογραφίες των τμημάτων πριν από την τελετή

dsa 2023 abi 7.jpg

dsa 2023 abi 4.jpg