Υποψηφιότητες στις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές

Ο Σύλλογος Αποφοίτων επιχειρεί να συγκεντρώσει τα ονόματα των αποφοίτων, που θα συμμετάσχουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές και παρακαλεί, προκειμένου ο κατάλογος να συμπληρωθεί σωστά, όλους όσοι επιθυμούν να προβληθούν ή ολους όσοι γνωρίζουν ονόματα υποψηφίων να μας ενημερώσουν.

freziadou eirini 1

Η Ειρήνη Φρεζάδου, απόφοιτος ’78, είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Αθηναίων με τον συνδυασμό «Αθήνα Ψηλά» του Κώστα Μπακογιάννη.

Είναι Αρχιτέκτονας και Πολεοδόμος, ειδικευμένη σε θέματα χωρικού και αστικού σχεδιασμού και συγκοινωνιακών υποδομών με Μεταπτυχιακές Σπουδές Χωροταξίας-Πολεοδομίας ως υπότροφος του Ελβετικού κράτους στο Πολυτεχνείο ΕΤΗ της Ζυρίχης. Έχει κερδίσει επτά βραβεία σε Πανελλήνιους και Διεθνείς Αρχιτεκτονικούς Διαγωνισμούς.

filini anna

Η Άννα Φιλίνη, απόφοιτος ’63, είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Αθηναίων με τον συνδυασμό«Ανοιχτή Πόλη» τουΚώστα Ζαχαριάδη.

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι αρχιτέκτονας, απόφοιτος του Πολυτεχνείου του Μιλάνου, και ζωγράφος.Εκλέχτηκε 5 φορές δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων. Ασχολήθηκε κυρίως με θέματα πολεοδομίας, πολιτισμού και περιβάλλοντος, συμμετείχε ενεργά στον Πολιτισμικό Οργανισμό του Δήμου και υπήρξε το 2011 πρόεδρός του.

Έχει διατελέσει μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ. Είναι μέλος του Εικαστικού Επιμελητηρίου και έχει κάνει μέχρι σήμερα 22 ατομικές εκθέσεις ζωγραφικής. Έχει γράψει βιβλία για την Αθήνα, για ζωγραφική και ποίηση.

Εκλέχτηκε (2007-2009) βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ Α΄Αθήνας.

sommer kostas

Ο Κώστας Σόμμερ, απόφοιτος ’94, είναι υποψήφιος με τοψηφοδέλτιο «ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ» του Νίκου Χαρδαλιά

Γεννήθηκε στις 17 Μαίου 1975 στην Γερμανία, όπου και πέρασε τα περισσότερα από τα παιδικά του χρόνια, ενώ αργότερα μετακόμισε στην Ελλάδα και αποφοίτησε από τη Σχολή το 1994. Από μικρή ηλικία ξεκίνησε να δουλεύει στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο χρησιμοποιώντας το πατρικό όνομα της μητέρας του που είναι γερμανίδα.

grigoriadis galinos Ο Γαληνός Γρηγοριάδης είναι απόφοιτος ’74, είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο «Προάστιο Πρότυπο»του Δημάρχου Φιλοθέης-Ψυχικού Δημήτρη Γαλάνη.
kourepis achilleas Ο Αχιλλέας Κουρέπης (αποφ. 1977, Οικονομολόγος Μηχανικός) είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης με το ψηφοδέλτιο Δύναμη Ελπίδας – Γιώργος Θωμάκος – Συμμαχία Πολιτών.

Σπούδασε στο Πολυτεχνείο του Darmstadt στη Γερμανία και στο Πανεπιστήμιο Pratt Institiute της Νέας Υόρκης των ΗΠΑ. Εργάζεται ως Οικονομολόγος Μηχανικός και Σύμβουλος Επιχειρήσεων. Πρόεδρος στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ (2005-06). Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κηφισιάς με καθήκοντα Αντιπροέδρου του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού ”Δ. Βικέλας”, εν συνεχεία Προέδρου. Σήμερα, Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Εκάλης.

maragoudakis_thodoris.jpg Ο Θοδωρής Μαραγκουδάκης είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικού Τομέα Αθηνών με το ψηφοδέλτιο Ανυπότακτη Αττική της Μαριάνας Τσίχλη.

Γεννήθηκε το 1962 στην Αθήνα. Γιος του Κώστα και της Κούλας Μαραγκουδάκη. Σπούδασε Νομικά στο ΕΚΠΑ Μαχόμενος δικηγόρος από το 1987. Μέλος της ΚΝΕ ως το 1983 και από τότε ανένταχτος αριστερός. Έχει σταθερή παρουσία 20 χρόνων στους αγώνες του κόσμου του Παναθηναϊκού για διατήρηση της ταυτότητας και της αξιοπρέπειάς του και ήταν πρόεδρος του Παναθηναϊκού Κινήματος και αντιπρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

asimakopoulos danis adam 1

Ο Αδάμ (Δάνης) Ασημακόπουλος, απόφοιτος του ’93, είναι υποψήφιοςστον Δήμο Βριλησσίων με τον συνδυασμό συνεργασία – ΝΕΑ ΠΝΟΗ για τα ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975 και μένει στα Βριλήσσια τα τελευταία 30 χρόνια. Κατάγεται από τη Μεσσηνία και τη Χίο και είναιπατέρας 2 παιδιών. Είναι πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων και επιχειρηματίας στον κλάδο του εμπορίου με επιχείρηση ειδών camping και εναλλακτικών οχημάτων αναψυχής. ΕίναιΔημοτικός Σύμβουλος Βριλησσίων καιΑντιπρόεδρος της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Βριλησσίων. Επίσης είναιΑντιπρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού – Νηπιαγωγείου “Athener Schule”.

methenitis sotiris Ο Σωτήρης Μεθενίτης απόφοιτος του ΄80 είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ανατ. Αττικής με την παράταξη «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής» και τον Γιάννη Σγουρό

Ο Σωτήρης Ι. Μεθενίτης γεννήθηκε στο Μαρκόπουλο Μεσογείων, τον Νοέμβρη του 1962.

Μετά τη αποφοίτηση του από την Γερμανική Σχολή Αθηνών, σπούδασε Νομικά και Δημόσιο Δίκαιο στα Πανεπιστήμια Θεσσαλονίκης και Χαϊδελβέργης και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του

Αμβούργου. Είναι Δικηγόρος Αθηνών και παντρεμένος με την Οικονομολόγο Νάντια Πετούρη. Έχουν δύο κόρες, την Αγγελική και την Ιωάννα, 17 και 12 ετών αντίστοιχα. Έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος Μαρκοπούλου και Νομαρχιακός Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής.

kalos christos 1

Ο Χρήστος Καλός, απόφοιτος του ’80, είναι υποψήφιος στον Δήμο Κηφισιάς / Νέας Ερυθραίας / Εκάληςμε τον συνδυασμό«ΝΑΙ για τον Δήμο μας»του Βασίλη Ξυπολυτά.

Ο Χρήστος Καλός γεννήθηκε το 1962 και αποφόιτησε πό τη Σχολή το 1980. Από το 2002 έως το 2010 ήταν δημοτικός σύμβουλος Κηφισιάς, έχοντας διετελέσει πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κι αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, ενώ την διετία 20080-2010 είχε αναλάβει τη θέση του προέδρου της Αναπτυξιακής του Δήμου Κηφισιά.

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας