Η επισκεψιμότητα του site

Πολύ μεγάλη η επισκεψιμότητα του site του Συλλόγου των Αποφοίτων από τη στιγμή της δημιουργίας του τον Αύγουστο του 2012 όταν αντικατέστησε το προηγούμενο.

Με τη βοήθεια εργαλείων όπως τα Google Analytics παρουσιάζουμε την καμπύλη από το ξεκίνημα της σχολικής περιόδου 2012-13 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2014, όπου το “πενιχρό” ενδιαφέρον των 200 επισκεπτών το μήνα έχει φτάσει σήμερα να ξεπερνά τους 14.000 στις περιόδους υψηλής δραστηριότητας του Συλλόγου αποδεικνύοντας ότι το site αποτελεί πλέον το σημαντικότερο εργαλείο επικοινωνίας των αποφοίτων, και όχι μόνον, με τον Σύλλογο, ενώ το ίδιο αναδεικνύεται σε ένα site υψηλής επισκεψιμότητας ίσως το σημαντικότερο μεταξύ των sites των αποφοίτων άλλων σχολείων.

Οι Απόφοιτοι του Πολέμου ήταν το πρώτο μεγάλο γεγονός που διοργανώθηκε στη Σχολή, ακολουθεί η περίοδος του καλοκαιριού που το σχολείο ήταν κλειστό και συνεχίζει με ανοδική πορεία το ενδιαφέρον, αρχικά με το Oktoberfest και μετά με την Ημέρα Ευκαιριών Εργασίας.

visitors

Μελετώντας το ενδιαφέρον από τις διάφορες χώρες, πέραν της Ελλάδας από όπου έχουμε τις περισσότερες επισκέψεις με 175.763 hits σε 19.509 σελίδες, ακολουθεί η Γερμανία (15.606), οι ΗΠΑ (8.409), η Κύπρος (7.859), η Μεγάλη Βρετανία (2.430), κλπ.

Countries

Με την βοήθεια του ίδιο εργαλείου, δίνουμε τα downloads των επισκεπτών, δηλαδή τα αρχεία που επέλεξαν να κατεβάσουν από το site στον υπολογιστή τους. Σε καμία περίπτωση, δεν πρέπει αυτή η κατάταξη να μπερδεύεται με τα πιο δημοφιλή άρθρα, διότι ένα άρθρο όσο δημοφιλές και να είναι, άμα δεν έχει επισυναπτόμενο (attachment) δεν μετέχει στη λίστα αυτή.

downloads

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας