Απόφοιτοι – υποψήφιοι στις εκλογές

Απόφοιτοί μας υποβάλλουν υποψηφιότητα στις Δημοτικές & Περιφερειακές Εκλογές, αλλά και στιςΕυρωεκλογές του 2014.

Γεράσιμος Δριμαρόπουλος, απόφοιτος του 1973, ως υποψηφίος Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοτικής Παράταξης «Δυνατή Γλυφάδα» του Δημάρχου κ. Κώστα Κόκκορη. Ο Μάκης Δριμαρόπουλος είναι Αρχιτέκτων Μηχανικός (από το 1984 διατηρεί αρχιτεκτονικό γραφείο στη Γλυφάδα) και μέλος του σημερινού ΔΣ του ΣΑΓΣΑ. Τις διετίες 2002-2004 και 2004-2006 διετέλεσε Γενικός Γραμματέας και τις διετίες 2006-2008 και 2008-2010 Πρόεδρος του ΣΑΓΣΑ.

Νίκος Κωστόπουλος,απόφοιτος του 1992, ως υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αττικής με τον συνδυασμό «180 μοίρες – η Αττική αλλάζει πρόσωπο» του Γιώργου Κουμουτσάκου. Ο Νίκος Κωστόπουλος είναι Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.), ενώ στις Εθνικές Εκλογές του 2012 ήταν Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Β΄Περιφέρεια Αθηνών.

Σωτήρης Μεθενίτης, απόφοιτος του 1980, ως υποψήφιος Δήμαρχος Μαρκόπουλου – Πόρτο Ράφτη, επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής ΚίνησηςΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ”.Ο Σωτήρης Μεθενίτης είναι ο νυν δήμαρχος Μαρκόπουλου – Πόρτο Ράφτη έχοντας εκλεγεί στις προηγούμενες εκλογές το 2010, είναι δικηγόρος και έχει σπουδάσει Νομικά και Δημόσιο Δίκαιο στα Πανεπιστήμια Θεσσαλονίκης και Χαϊδελβέργης και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Αμβούργου, ενώ στο παρελθόν έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος Μαρκοπούλου και Νομαρχιακός Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής.

Χρήστος Καλός, απόφοιτος 1980, ως υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δύναμη Ελπίδας-Συμμαχία Πολιτών» του Γιώργου Θωμάκου για τον Δήμο Κηφισιάς-Ν. Ερυθραίας-Εκάλης.

Τριανταφυλλιά (Ρόζυ) Χαριτοπούλου, απόφοιτος του 1982,ως υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δύναμη Ελπίδας-Συμμαχία Πολιτών» του Γιώργου Θωμάκου για τον Δήμο Κηφισιάς-Ν. Ερυθραίας-Εκάλης.

Γιάννης Παγώνης, απόφοιτος του 1982, ως υποψήφιος σύμβουλος 6ης κοινότητας, με τον συνδυασμό του Νικήτα Κακλαμάνη «Αθήνα, πόλη της ζωής μας»

Αναστασία Ρήγα, απόφοιτος του 1992, ως υποψήφια με τον συνδυασμό «Ζωγράφου ΜΠΡΟΣΤΑ – Ακομμάτιστη Δημοτική Ένωση» του Παναγιώτη Αγγελόπουλου για τον Δήμο Ζωγράφου.

Κωνσταντίνα Φουντέα, απόφοιτος του 1990, ως υποψήφια με τον συνδυασμό «Ανοιχτοί Ορίζοντες» του Διονύση Ζαμάνη για τον Δήμο Διονύσου.

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας