Μ.Δριμαρόπουλος: για τα Τηλεοπτικά

Από τον Μάκη Δριμαρόπουλο, απόφοιτο του 1973 και πρώην Πρόεδρο του Συλλόγου λάβαμε το παρακάτω μήνυμα:

Αγαπητό montags

Χτες το απόγευμα έφτασε στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο το χτεσινό montags.

Εκεί διάβασα την επιστολή του αποφοίτου μας κυρίου Δρόσου.

Δεν ειμαι νομικός αλλά ένας απλός αρχιτέκτονας καθώς επίσης και ενεργός πολίτης αυτής της χώρας.

Έχω παρακολουθήσει την συζήτηση για τις τηλεοπτικές άδειες. Πρέπει να πω οτι και η αναδημοσίευση του καθόλα αγαπητού και καθόλα άξιου Άγγελου Κωβαίου όπως και η επιστολή του κυρίου Δρόσου δεν είχαν θέση στο montags μιας και εδώ και πολλά χρόνια προσπαθούμε να κρατήσουμε την πολιτική εκτός Συλλόγου. Αλλά υπό την “ευρεία έννοια ” οτι και οι δυο είναι απόφοιτοι ίσως καλώς δημοσιεύτηκαν. Αν διευρήνουμε την έννοια αυτή θα ήθελα να δημοσιευτεί και η δική μου παρέμβαση μιας και εγω είμαι απόφοιτος.

Το διαδίκτυο βρίθει κριτικών για την συζήτηση αυτή και οι πάντες πλην κάποιων εθελοτυφλούντων θεωρούν οτι ο Βαγγέλης Βενιζέλος (δυστυχώς όχι αποφοιτός μας ) ήταν ο κυρίαρχος της βραδυάς και ότι έχει 1,5 δισ λόγους να θεωρείται έτσι. ΄Οπως και στο δικό μου επάγγελμα υπάρχουν σαφώς καλύτεροι αρχιτέκτονες απο μένα, έτσι και ανάμεσα στους νομικούς και στους συνταγματολόγους. Θα ήμουν ιδιαίτερα περήφανος να μετείχα σε πάνελ όπου ο ΒΒ θα ήταν ο καλύτερος όλων. Το το ΕΣΡ συνταγματικά είναι το αρμόδιο όργανο για την χορήγηση αδειών δεν μπορεί να αμφισβητηθεί και ότι δεν συγκροτήθηκε ακόμα να θυμίσω την ρήση της τότε αντιπολίτευσης ότι και τον Θεό να προτείνετε για ΕΣΡ εμείς θα πούμε όχι (το ξεχάσατε αυτό κύριε Δρόσο ?)

Μάκης Δριμαρόπουλος

επί 21 έτη στα κοινά του σχολείου μας

σημ.:

όποιος δεν έχει παρακολουθήσει την ανταλλαγή απόψεων στο θέμα των Τηλεοπτικών μπορεί να βρει τις επιστολές και τα δημοσιεύματα στην ενότητα “Απόψεις”

Σχετικό άρθρο επίσης: Παραίτηση Χρήστου Ράμμου.

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας