Καταιγίδα συγχαρητηρίων για το αποτέλεσμα

Εμείς θα υποδεικνύαμε σ’ αυτούς που θέλουν ένα logo που να τιμά και τις δύo πλευρές του φεγγαριού να ρίξουν μιά ματιά σ΄αυτό που έκανε η πόλη του Dubai. Μέσα στο logo υπάρχει το αγγλικό και το αραβικό στοιχείο. Γραμμένο από αριστερά προς δεξιά και αντίστροφα. Όταν θες βρίσκεις λύσεις. Όταν δεν θες τότε…

dubai logo

Δείτε μερικά μηνύματα, ενδεικτικά πάλι:

ΝΒ (1969)

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ.

ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΔΙΑΤΕΛΕΣΩ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ. ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΑ . ΕΠΟΧΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ. ΜΕ ΠΟΛΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΝΤΕΛΟΥΡΗ , ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ, ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ: Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΒΟΒΟΛΙΝΗ , Ο ΓΥΙΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΚΑΡΕΖΟΥ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΑΚΡΑΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.

ΙΚ (1998)

Δυστυχώς δεν μπόρεσα να παρευρεθώ στη συναντηση, έστειλα όμως email στο Elternbeirat με τις ενστάσεις και τις αποψεις που εκφράστηκαν από τους γονείς της τάξης μας (2α), όσων τουλαχιστον ασχολήθηκαν με το θέμα. Δεν ξέρω κατά πόσο υπήρξε ανταπόκριση και από άλλες τάξεις, προσπάθησα όσο μπορούσα να προωθήσω το θέμα, τόσο ως εκπρόσωπος τάξης, οσο και ως αποφοιτος του σχολειου. Ελπίζω όλη αυτή η κινητοποίηση να έχει αποτέλεσμα.

ΛΔ (1976)

Ευχαριστούμε πολύ

ΕΛ

Πολύ ευχάριστα νέα, ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση σας και για την κινητοποίηση προκειμένου να αποτραπούν οι απαράδεκτες αυτές αλλαγές

ΧΚ

Δυστυχώς δεν μπόρεσα να παρευρεθώ στη χτεσινή συνέλευση, γιατί έλλειπα σε επαγγελματικό ταξίδι.Θα ήθελα όμως να σε ευχαριστήσω για την κινητοποίηση του Συλλόγου, η οποία θεωρώ ότι συνέβαλε στο να αναβληθούν οι προγραμματισμένες αλλαγές.Εννοείται ότι συμμερίζομαι 100% την άποψη του συλλόγου επί του θέματος.

ΑΛ

Ευχαριστώ θερμότατά για την χθεσινή σας εποικοδομητική ομιλία εκ μέρους των Alumni.Καλή επιτυχία και καλή συνέχεια !

ΕΦ (1978)

Σας παρακαλώ θερμά προσθέστε και τη δική μου φωνή- γνώμη στην διαφωνία για την αλλαγή του domain name της Σχολής μας.Συγχαρητήρια για την προσπάθεια!!

ΑΓ (1986)

Παρευρέθηκα στη συνέλευση και πραγματικά ένιωσα ανακούφιση που ακούστηκαν τόσες φωνές και γνώμες, οι οποίες υποστήριζαν την διατήρηση των στοιχείων που απεικονίζουν την ιστορία στο παρελθόν και το μέλλον αυτού του σχολείου.Σας ευχαριστώ για όλη την μεγάλη σας προσπάθεια.

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας