Μαραθώνιος στις 9 Νοεμβρίου 2014

Συμμετοχή σε αγώνα δρόμου 5 ή 10 χλμ. ή και Μαραθώνιο στις 09 Νοεμβρίου 2014

Αγαπητοί φίλοι,

Την προηγούμενη χρονιά προσπαθήσαμε και πάλι να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο:

τη μαζική συμμετοχή μελών της κοινότητας του σχολείου μας σε μία κοινή αθλητική δραστηριότητα.

Η επιτυχία ήταν τεράστια, καθώς ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα όλοι οι φορείς της σχολικής κοινότητας, δηλ. οι μαθητές, οι γονείς, οι καθηγητές, το διοικητικό προσωπικό, οι απόφοιτοι, και οι φίλοι της Γ.Σ.Α. Οι συμμετοχές μας στους αγώνες την ημέρα του Μαραθωνίου, ξεπέρασαν τις 385 !!!

Πριν από δύο χρόνια δημιουργήθηκε και η ομάδα Deutsche Schule Athen – Running Team, μέλη της οποίας συνεχίζουν να κάνουν κοινές προπονήσεις, να λαμβάνουν μέρος σε διάφορους αγώνες και να συνεχίζουν την προσωπική τους υπέρβαση.

Όπως είναι γνωστό, ο πολιτισμός και ο αθλητισμός είναι δύο έννοιες που επηρεάζουν και χαρακτηρίζουν την προσωπικότητα ενός ανθρώπου. Η ενασχόλησή μας με αυτά βελτιώνει την ποιότητα της ζωής μας σε εξαιρετικά μεγάλη διάσταση και ποικιλία.

Θα χαρούμε πολύ να τρέξετε πάλι ή για πρώτη φορά εσείς και οι φίλοι σας μαζί μας. Να βάλετε τον αθλητισμό στην καθημερινότητά σας, να ζήσετε (ή να ξαναζήσετε) στιγμές μοναδικές που μόνο ο αθλητισμός προσφέρει.

Γενικές πληροφορίες

· Αγώνες 5 χλμ., 10 χλμ.και Μαραθώνιος

· Οι μαθητές πρέπει να είναι άνω των 12 ετών

· Η συνδρομή συμμετοχής είναι η ακόλουθη : Αναλυτικά : Δρόμος 5 χλμ. μαθητές από 12 έως 18 ετών, δωρεάν. Οι ενήλικες 10 ΕΥΡΩ (Βασικό πακέτο), 25 ΕΥΡΩ (Ενισχυμένο πακέτο). Δρόμος 10 χλμ. μαθητές και ενήλικες 15 ΕΥΡΩ (Βασικό πακέτο), 30 ΕΥΡΩ (Ενισχυμένο πακέτο) . Μαραθώνιος (Μόνο για ενήλικες) 20 ΕΥΡΩ (Βασικό πακέτο), 35 ΕΥΡΩ (Ενισχυμένο πακέτο). Πληροφορίες για το περιεχόμενο των πακέτων HYPERLINK “http://www.athensclassicmarathon.gr” www.athensclassicmarathon.gr

· Δηλώσεις συμμετοχής, είτε στην ηλεκτρονική φόρμα, είτε προσωπικά (όπως και η πληρωμή της συμμετοχής) στον Χρήστο Κωνσταντινίδη (στη Γερμανική Σχολή Αθηνών) μέχρι τις 10 Ιουλίου 2014. E-Mail : HYPERLINK “mailto:konstantinidis@dsathen<wbr< a=””>>.grkonstantinidis@dsathen.gr

· Δυνατότητα προπονήσεων από Σεπτέμβριο.

· Οι γονείς θα μεριμνήσουν για τη μεταφορά των παιδιών τους την ημέρα του αγώνα

· Η Σχολή δε φέρει καμία ευθύνη για τους συμμετέχοντες μαθητές

Χρήστος Κωνσταντινίδης, Υποδιευθυντής Γυμνασίου Γερμανικής Σχολής Αθηνών