Ημέρα πληροφόρησης στη ΓΣΑ

Η ΓΣΑ προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους και τους φίλους της ΓΣΑ το Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2015 από 12.00ꞌ έως 16.00ꞌ στην ετήσια Ημέρα Πληροφόρησης. Ένα πλούσιο πρόγραμμα σας περιμένει, για να σας μεταφέρει μια ζωντανή εικόνα της σχολικής καθημερινότητας:

«περίπτερα πληροφόρησης» στο φουαγιέ, στα οποία παρουσιάζονται όλα τα τμήματα της Σχολής με ιδιαίτερη έμφαση στη νέα δομή της Γερμανικής Σχολής Αθηνών

παρουσίαση των πολυπληθών εξωδιδακτικών δραστηριοτήτων της Σχολής, όπως το MUN (Model United Nations), το Summer Camp, το DSA Running-Team, όμιλοι εργασίας κ.ά.

τακτικά προγραμματισμένες ξεναγήσεις στους χώρους της Σχολής και επίσκεψη στις αίθουσες διδασκαλίας, στα εργαστήρια, στη Βιβλιοθήκη και στις αθλητικές εγκαταστάσεις

πειράματα στα μαθήματα Φυσικών Επιστημών

έκθεση Καλλιτεχνικών με έργα μαθητών

μουσική και χορός

ποικίλες μορφές συμβολής των μαθητών

Η Διεύθυνση της Σχολής και το διδακτικό προσωπικό θα είναι φυσικά διαθέσιμοι για παροχή πληροφοριών και συμβουλών σε κάθε ενδιαφερόμενο. Γονείς των μαθητών και των μαθητριών μας, καθώς και εκπρόσωποι των ίδιων των μαθητών, θα δίνουν επίσης πληροφορίες για τη Σχολή.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να προσεγγίσουν οι καλεσμένοι μας τον παιδαγωγικό σχεδιασμό, τις προτάσεις και την ατμόσφαιρα της Σχολής. Για αυτό το λόγο όλοι οι χώροι της Σχολής και συγκεκριμένα το νέο Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό και το κεντρικό κτίριο θα είναι ανοιχτοί για τους επισκέπτες μας.

Επισκεφτείτε την ταβέρνα και το ζεστό μαθητικό καφέ μας, για να δοκιμάσετε τις λιχουδιές μας.

Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε στην Ημέρα Πληροφόρησης και να σας προσφέρουμε όμορφες στιγμές κοντά μας, συνδυάζοντας «το τερπνόν μετά του ωφελίμου»!

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας