Εκδηλώσεις Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου

Ακολουθεί το ημερολόγιο με τις προγραμματισμένες δημόσιες εκδηλώσεις των μηνών Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου:

23 Σεπτεμβρίου 2015 (Τετάρτη): Μια βραδιά καμπαρέ με τον Χορστ Σροτ

«KANENA ΛΑΘOΣ. Η επιστροφή του δασκάλου κύριου Λάουξ!» Το 1994 εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη σκηνή η φιγούρα που επινόησε ο Χόρστ Σροτ, ο νούμερο ένα παιδαγωγός της Γερμανίας, ο αμετανόητος και διάσημος δάσκαλος κύριος Όλαφ Λάουξ με το αγαπημένο από το κοινό και τους κριτικούς πρόγραμμα «ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΟΣ». Ακριβώς είκοσι χρόνια μετά, ο δάσκαλος κύριος Λάουξ είναι πάλι εδώ. Μεγαλύτερος; Αδιαμφισβήτητα! Πιο ώριμος; Δε θα το λέγαμε! Αλλά λίγο πριν τη συνταξιοδότηση και μετά από σαράντα συναρπαστικά χρόνια υπηρεσίας, ο Όλαφ Λάουξ κάνει τον απολογισμό του. Η Γερμανική Πρεσβεία, ο Σύλλογος Φιλαδέλφεια και η Γερμανική Σχολή Αθηνών προσκαλούν την Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου στις 20.00‘ σε μια πολλά υποσχόμενη βραδιά καμπαρέ στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΓΣΑ. Ο καμπαρετίστας Horst Schroth συνεχίζει με την παράστασή του την μακρόχρονη παράδοση βραδιών καμπαρέ στη ΓΣΑ.

10 Οκτωβρίου 2015 (Σάββατο): Oktoberfest

Με το σύνθημα «Στην υγειά σας!» πραγματοποιείται και φέτος παραδοσιακά το Oktoberfest στη Γερμανική Σχολή Αθηνών. Τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων της Γερμανικής Σχολής Αθηνών και των Αποφοίτων της ΓΣΑ, καθώς και εκπρόσωποι των γονέων της Σχολής σας προσκαλούν το Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2015 από τις 12.00΄ έως τις 20.00΄, σε μια γιορτή με γνήσια ατμόσφαιρα Μονάχου.

15 και 16 Οκτωβρίου 2015 (Πέμπτη και Παρασκευή): Drifted away! – Το νέο μιούζικαλ!

Γνωρίζετε τη γερμανική ταινία «Τουρκικά για αρχάριους» ή το σήριαλ της ελληνικής τηλεόρασης «Ταμάμ»; Αυτά ενέπνευσαν το τμήμα Μουσικής των τάξεων 12 d/e υπό την καθοδήγηση της Dr. Marianne Danner να γράψουν ένα ολοκαίνουριο μιούζικαλ, να χορέψουν και να τραγουδήσουν για σας τις μεγαλύτερες επιτυχίες της μουσικής σκηνής των τελευταίων χρόνων. Σας προσκαλούμε την Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015 και την Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 19.30΄ σε μια χαρούμενη, προκλητική, νεανική και φρέσκια μουσική παράσταση στην αίθουσα εκδηλώσεων!

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας