Εθελοντές για ένα “success story”

Ο απόφοιτός μας γνωστός σκηνοθέτης Νίκος Περάκης μας έστειλε το ακόλουθο mail, με το οποίο ζητεί εθελοντές για τα γυρίσματα της καινούριας του ταινίας: SUCCESS STORY

Αγαπητές φίλες κι αγαπητοί φίλοι, πριν από 6 χρόνια, όταν γυρίζαμε τις “Σειρήνες στην Στεριά”, σας είχαμε στείλει ένα mail με τον τίτλο “Ο εθελοντισμός στον κινηματογράφο”. Η ανταπόκριση ήταν απροσδόκητα ενθουσιώδης. Στον 9ο χρόνο της κρίσης ο εθελοντισμός έχει βρει πιο ζωτικούς τομείς κοινωνικής προσφοράς κι εμείς αναζητούμε πλέον μόνο ενθουσιώδεις φίλους του κινηματογράφου.

Στο SUCCESS STORY που βιώσαμε τα πρώτα χρόνια της κρίσης οφείλουμε τον τίτλο εργασίας της ταινίας, που θα ξεκινήσουμε να γυρίζουμε στις 22 Μαΐου.Το story προσφέρει αρκετές ευκαιρίες και σκηνές, από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε μια ή περισσότερες για την φιλική σας συμμετοχή, εννοείται με την αντίστοιχη περιβολή.

To cast της ταινίας που θα συμμετάσχει στα γυρίσματα κατά σειρά εμφανίσεως είναι οι Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Φιόνα Γεωργιάδη, Τζένη Θεωνά, Αννίτα Κουλή, Βάσω Καβαλιεράτου, Τόνια Σωτηροπούλου, Πάνος Μουζουράκης, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Δημήτρης Πετρόπουλος, Ηλίας Βαλάσης, Νάσος Παπαργυρόπουλος και άλλοι που θα γνωρίσετε.

Aν αποφασίσετε να συνδράμετε στην ταινία με την παρουσία σας, στείλτε ένα mail με το τηλέφωνό σας στην βοηθό μου Άννα Τιαγουνίδου-Gomez annatia@gmail.com ή αν σας είναι πιο εύκολο, τηλεφωνήστε της στο 6946099734 και πείτε της σε ποια από τα τέσσερα γυρίσματα (Α,Β,Γ,Δ) θέλετε να συμμετάσχετε. Η Άννα θα σας ενημερώσει για τον χρόνο και χώρο των γυρισμάτων και θα κρατήσει την επαφή μαζί σας έως το γύρισμα.

Θα σας ήμουν ευγνώμων αν προωθούσατε αυτό το mail σε γνωστούς ή φίλους σας, που ίσως ενδιαφέρονται για την εμπειρία.

Χαίρομαι και σας ευχαριστώ ούτως ή άλλως που διαβάσατε την έκκλησή μου και θα χαρώ ακόμη περισσότερο όταν σας δω στο γύρισμα.

Νίκος Περάκης

Μετά το mail του κ. Περάκη, η κυρία Άννα Τιαγουνίδου-Gomez έστειλε το mail που ακολουθεί, για τις ημέρες και ώρες γυρισμάτων, για όποιους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν:

Σας αποστέλλω τις 4 επιλογές γυρισμάτων. Παρακαλώ ενημερώστε με για ποια είστε διαθέσιμοι. Εννοείται πως θα χαρούμε να σας δούμε και σε περισσότερες από μια αν μπορείτε.

Ευχαριστώ πολύ. Άννα Γκόμεζ – 6946099734

Α Παρουσίαση βιβλίου στο αμφιθέατρο του πολιτιστικού ιδρύματος Π.Ι.Π. (Πανδώρειο Ίδρυμα Πολιτισμού):

Ο καθηγητής της ψυχιατρικής Παναγής Πανδώρας (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης) παρουσιάζει τον Σεπτέμβριο του 2014 σε φίλους, ακαδημαϊκούς και ΜΕ το τελευταίο βιβλίο του με τίτλο: Στερεότυπα-Μέσο χειραγώγησης και πολιτικής. Στο αμφιθέατρο είναι παρόντες όλοι οι πρωταγωνιστές της ταινίας

Συντονιστής: Ο Πέτρος Τατσόπουλος -πριν πολιτευτεί.

Ημερομηνία και ώρα γυρίσματος: Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017 ώρα 20:00 μμ

Dress code: Καθημερινό και δροσερό, από κοστούμι-γραβάτα έως jeans-T-shirt.

Β Δεξίωση μετά την παρουσίαση βιβλίου της παραπάνω επιλογής

Ημερομηνία και ώρα γυρίσματος: Τρίτη 6 Ιουνίου 2017 ώρα 20:00 μμ

Γ Δεξίωση εγκαινίων τον Σεπτέμβριο του 2009 στο φουαγιέ του Π.Ι.Π. (Πανδώρειο Ίδρυμα Πολιτισμού)

όπου οι πρωταγωνιστές της ταινίας περιφέρονται ανάμεσα στους οι προσκεκλημένους.

Ημερομηνία και ώρα γυρίσματος: Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017 ώρα 20:00 μμ

Dress code: Black tie (2009) δηλαδή όπως πηγαίνουμε στις πρεμιέρες, βραδινό επίσημο φόρεμα, κουστούμι-γραβάτα.

Το ίδρυμα διαθέτει τεράστιο χώρο στάθμευσης.

Δ Γείτονες του Πανδώρα (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης) και άλλοι περίεργοι που έχουν κατέβει με τις πιτζάμες σε ήρεμο δρόμο της Φιλοθέης για να παρακολουθήσουν την προσαγωγή του καθηγητή και της συζύγου του (Φιόνα Γεωργιάδη) στον ανακριτή -εννοείται σαν μάρτυρες.

Ημερομηνία και ώρα γυρίσματος: Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017 ώρα 20:00 μμ

Dress code: Έριξα κάτι πάνω μου

success story perakis 2017

success story perakis1 2017

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας