Ένωση Αποφοίτων Νομικών Γερμανικών Πανεπιστημίων

Από την κ. Αλίκη Ζούκα λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση:

Η Ένωση Αποφοίτων Νομικών Γερμανικών Πανεπιστημίων οργανώνει μία εκδήλωση την Τετάρτη (24.05.2017) στις 19:00 στον αίθριο χώρο της βιβλιοθήκης του Goethe Institut Athen. Η εκδήλωση απευθύνεται τόσο σε τελειoφοίτους/αποφοίτους Νομικών Σχολών που επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στη Γερμανία ή και να δραστηριοποιηθούν στη γερμανική αγορά εργασίας, όσο και σε υποψηφίους προπτυχιακών σπουδών (Αbitur) που πρόκειται να εκκινήσουν τις νομικές τους σπουδές.

Για τον λόγο αυτό, ζητήσαμε:

από τον κ. Κουτνατζή στην ομιλία του αφενός να αναπτύξει τη διαδικασία εκπόνησης διδακτορικής διατριβής στη Γερμανία αφετέρου να εμβαθύνει στις σπουδές Δημοσίου Δικαίου στη Γερμανία.

από την κ. Βάγια στην ομιλία της να αναπτύξει την εμπειρία της σχετικά με τις μεταπτυχιακές σπουδές στη Γερμανία (τη δομή του γερμανικού LL.M.), την εμπειρία της για την Eignungsprüfung für die Zulassung europäischer Rechtsanwälte και εν γένει για τη δυνατότητα σταδιοδρομίας στη γερμανική αγορά εργασίας.

από τον κ. Κασσανδρινό (που είναι και απόφοιτος της ΓΣΑ) στην ομιλία του να αναπτύξει την εμπειρία του σχετικά με τις προπτυχιακές σπουδές στη Γερμανία (τη δομή του γερμανικού πτυχίου Νομικής), την εμπειρία του από την Erste und Zweite Juristische Staatsprüfung και την εμπειρία άσκησης ελεύθερης δικηγορίας στη Γερμανία.

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας