Συζήτηση για την κατάσταση της Ένωσης στις 12.9

Την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο, οι ευρωβουλευτές θα συζητήσουν με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Jean Claude Juncker, την Κατάσταση της Ένωσης (State of the European Union – SOTEU).

Φέτος, η σημαντική αυτή ομιλία θα είναι η τελευταία του Προέδρου Juncker πριν τις ευρωεκλογές του 2019 και αναμένεται πως θα παρουσιάσει την αποτίμηση του έργου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, τις προτεραιότητες για το υπόλοιπο της θητείας του, καθώς και το πολιτικό πλαίσιο στο οποίο θα διεξαχθούν οι ευρωπαϊκές εκλογές του Μαΐου 2019.

Η ομιλία του Προέδρου Juncker θα ξεκινήσει στις 10:00 το πρωί, ώρα Ελλάδος.

Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, διοργανώνει εκδήλωση στο Γραφείο του ΕΚ, (Αμαλίας 8, Σύνταγμα – είσοδος από Ξενοφώντος 2), για την παρακολούθηση σε απευθείας μετάδοση, της ομιλίας και της συζήτησης στην Ολομέλεια. Θα ακολουθήσει συζήτηση μεταξύ των παρισταμένων. Η αναμετάδοση της ομιλίας και η συζήτηση κατά την εκδήλωση θα είναι στα Ελληνικά.

Υπενθυμίζεται ότι, για λόγους ασφαλείας, είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου κατά την είσοδο στο κτίριο.

Περισσότερες πληροφορίες για την προγραμματισμένη συζήτηση στην Ολομέλεια…

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας