Βασίλης Κουκαλάνι: “Μορμόλης“

Ο απόφοιτός μας γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Βασίλης Κουκαλάνι και η “Συντεχνία του Γέλιου“ ανεβάζουν τον “Μορμόλη“ του Γερμανού συγγραφέα και γνωστού πολιτικού γελοιογράφου Rainer Hachfeld, σε μια επετειακή παράσταση, 45 χρόνια μετά την πρώτη του ορμητική εμφάνιση στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, πέρασαν 45 χρόνια από την πρώτη παράσταση του θιάσου της Ξένιας Καλογεροπούλου, 10 μέρες μετά τα γεγονότα του Πολυτεχνείου τον Νοέμβριο του 1973.

Λίγα λόγια για το έργο: Είναι η ιστορία που επέδρασε καθοριστικά στις γενιές παιδιών της μεταπολίτευσης και έθεσε το σημείο εκκίνησης νέων παιδαγωγικών προσεγγίσεων παγκοσμίως, ενώ είναι η αφετηρία του είδους του θεάτρου που αποτέλεσε το υλικό της “Συντεχνίας του Γέλιου“. Χωρίς τον “Μορμόλη “ δεν θα υπήρχε ο Νούριαν, η Τζέλα και ο Κόρνας, η Φρέτα κι ο Γυαλάκιας, ο Βάσος και η Βιβή.

Κάθε Κυριακή στις 11.30, μέχρι τις 21 Απριλίου.

Για ανθρώπους από 5 ετών.

Σύγχρονο Θέατρο, Ευμολπιδών 45, Γκάζι, τηλ. 210 3464380

Πληροφορίες…

Κρατήσεις…

Σημειώνεται ότι ο Βασίλης Κουκαλάνι και η “Συντεχνία του Γέλιου“ συνεχίζουν παράλληλα, επίσης μέχρι την Κυριακή 21 Απριλίου, με την κωμωδία του Άγγλου συγγραφέα Roy Kift για παιδιά και νέους “Πιο Δυνατός κι από τον Σούπερμαν“…

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας