Ο Νίκος Κωστόπουλος υποψήφιος με την ΝΔ

Ο απόφοιτος μας Νίκος Κωστόπουλος (1992) θα είναι υποψήφιος βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία στο Βόρειο Τομέα Αθηνών.

Με πολύ μεγάλη χαρά πληροφορηθήκαμε την υποψηφιότητα του Νίκου στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας με την Νέα Δημοκρατία.

Δείτε το δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ…

Δείτε το δημοσίευμα του skai.gr…

Ο Νίκος διετέλεσε πρώτος Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας, μέχρι την ανακήρυξη του ως υποψηφίου βουλευτή Βόρειου Τομέα Αθηνών, θέση στην οποία αναδείχθηκε μέσα από μία ιδιαίτερα αξιόλογη επαγγελματική και πολιτική διαδρομή, με σκληρή δουλειά, σεμνότητα, σοβαρότητα και συνέπεια.

Περισσότερα για το βιογραφικό του στο site μας…

Για όσους δεν τον γνωρίζουν, ο Νίκος τελείωσε το Σχολείο μας το 1992. Από μικρός είχε το μεράκι για την πολιτική: υπήρξε Πρόεδρος στο τμήμα του (B’) επί σειρά ετών και Πρόεδρος του 15μελους την περίοδο 1990-1991. Στα χρόνια που ακολούθησαν, έχτισε βήμα-βήμα την πολιτική σταδιοδρομία του, αξιοποιώντας τις γερές βάσεις Παιδείας της Γερμανικής Σχολής.

Εμείς όμως που τον γνωρίζουμε, θυμόμαστε με νοσταλγία τα σχολικά πάρτυ που ο Νίκος ήταν για χρόνια ο dj στην αγαπημένη…Aula..!!

Οι δεσμοί του με το σχολείο ήταν και παραμένουν πάντα πολύ στενοί και ο ίδιος είναι εκπρόσωπος έτους της χρονιάς 1992. Αξίζει να αναφερθεί πως όχι μόνο παραβρίσκεται σε κάθε εκδήλωσή μας, αλλά στηρίζει τους αποφοίτους δυναμικά. Εκτός όμως από… θερμός υποστηρικτής του Συλλόγου μας, ο Νίκος είναι για εμάς πάνω από όλα ένας αγαπημένος φίλος, με τον οποίο χαίρεσαι να συζητάς τόσο για την κοινωνία, την οικονομία, την πολιτική όσο και για τα χρόνια που πέρασαν καθώς και για εκείνα που έρχονται. Ο Νίκος Κωστόπουλος είναι ο δικός μας άνθρωπος και αξίζει να βρίσκεται ανάμεσα στους 300 της επόμενης Βουλής γιατί είναι ένας νέος πολιτικός με ήθος, αξίες, άποψη, αλλά και καθαρό πολιτικό λόγο.

Καλή Δύναμη, Νίκο!

Υ.Γ.: στοιχεία επικοινωνίας Νίκου Κωστόπουλου

mail: nikos@nkostopoulos.gr

Facebook: kostopoulos.nikos

Τηλέφωνο: 2103603060, 6932431373

Διεύθυνση πολιτικού γραφείου: Ναυαρίνου 18-20, 10680 Αθήνα

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας