Η Κατερίνα Αρβανιτάκη υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ

Από την Κατερίνα Αρβανιτάκη λάβαμε μία επιστολή με την οποία ενημερώνει ότι είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στο Β1Βόρειο Τομέα της Αθήνας

arvanitaki katerinaΑγαπητές φίλες και φίλοι,

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι είμαι υποψήφια με το ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στο Β1 Βόρειο Τομέα της Αθήνας.

Έθεσα τον εαυτό μου στη διάθεση του ΣΥΡΙΖΑ, για όπου θα επέλεγε να με χρησιμοποιήσει, παρόλο που δεν είμαι μέλος του, ούτε υπήρξα μέλος κανενός κόμματος για πολλά χρόνια, αν και πάντα ενταγμένη στην Αριστερά και στα κοινωνικά κινήματα:

Γιατί θεωρώ εφιαλτικό το ενδεχόμενο να επανέλθει στην κυβέρνηση ο ακραίος νεοφιλελευθερισμός που καταλήστεψε για δεκαετίες, που πτώχευσε τη χώρα και ρήμαξε το λαό της. Γιατί είναι άδικο να γκρεμιστούν σε μία νύχτα, όσα σπουδαία κατάφερε αυτός ο λαός με τόσα χρόνια άγριων στερήσεων.

Και γιατί το έργο που έχει γίνει αυτή την 4,5ετία, είναι εξαιρετικά σημαντικό -αν και εν πολλοίς άγνωστο- και πρέπει να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί.

Δεν πιστεύω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν η τέλεια κυβέρνηση. Ήταν όμως η μοναδική κυβέρνηση που γνωρίζω, που είχε την πόρτα ανοιχτή στο διάλογο και στις διεκδικήσεις της κοινωνίας. Που ήταν έτοιμη να διορθώνει λάθη της και το έκανε πολύ συχνά, μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Που δεν υπολόγισε πολιτικό κόστος, όταν έπρεπε να θωρακίσει την ειρήνη, την ασφάλεια και τη διεθνή θέση της χώρας μας.

Και ήταν ο μόνος σύμμαχος που είχαμε στον πόλεμο με τα κολοσσιαία συμφέροντα και τ’ ανελέητα θηρία που έπεσαν επάνω μας. Μία κυβέρνηση που ήταν από τη δική μας πλευρά και όχι από την πλευρά του εχθρού. Που έδωσε σκληρές μάχες, άλλες κέρδισε άλλες έχασε, που έκανε πολλά λάθη και συμβιβασμούς. Απ’ αυτά που κάνουν μονάχα όσοι παίρνουν την ευθύνη και δρουν. Ποτέ αυτοί που κατηγορούν και πυροβολούν, επιλέγοντας συνειδητά τη θέση του ανεύθυνου και αμέτοχου κριτή!

Ανεξάρτητα από το πού ψηφίζετε και ποιον ή ποιαν μπορεί να σταυρώσετε, πηγαίνετε να ψηφίσετε! Μη θεωρήσετε τη μάχη χαμένη, μην αμελήσετε, μην υποτιμήσετε! Η μόνη χαμένη μάχη είναι αυτή που δεν δόθηκε!

Ενημερωθείτε κι ενημερώστε για το έργο της κυβέρνησης, έργο που με μεθοδική επιμέλεια απέκρυψαν και συκοφάντησαν η μεγάλη πλειοψηφία των κατευθυνόμενων ΜΜΕ και των μέσων «κοινωνικής» δικτύωσης: https://www.syriza.gr/article/id/68261/.html , https://www.syriza.gr/article/id/81692/Programmatikes-desmeyseis-2019-2023.html .

Καλέστε κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο, φίλους, συγγενείς, γνωστούς να υπερασπιστούμε τη ζωή μας, ΤΩΡΑ με την ψήφο μας! Στηρίξτε το ΣΥΡΙΖΑ!

Δεν πολεμάς το σκοτάδι με σκοτάδι. Υπηρετούμε το Φως!

Τώρα αποφασίζουμε για τη Ζωή μας!

Ευχαριστώ για την προσοχή σας

Κατερίνα Αρβανιτάκη

Βιογραφικό σημείωμα

Σπούδασα Γερμανική Φιλολογία. Εργάστηκα στην Εθνική Τράπεζα καιτο Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ).

Στο χώρο των Τραπεζών για πολλά χρόνια φεμινίστρια-συνδικαλίστριαμε ιδιαίτερη δράση στον τομέα των δικαιωμάτων των γυναικών καιμέλος διαφόρων φεμινιστικών πολιτικών συλλογικοτήτων.

Ερευνήτρια στα θέματα της θέσης των γυναικών στην αγορά εργασίας,της βίας κατά των γυναικών, της εξαναγκαστικής πορνείαςμεταναστριών, της συμμετοχής των γυναικών στα κέντρα λήψηςαποφάσεων.

Ακτιβίστρια, στο Γαλάτσι ιδιαίτερα, για θέματα παιδείας,περιβάλλοντος & ελεύθερων χώρων.

Εθελόντρια του Κέντρου Έρευνας & Δράσης για την Ειρήνη (ΚΕΔΕ) στοντομέα της επιμόρφωσης εκπαιδευτικών για την αντιμετώπιση τηςσχολικής βίας και στο πρόγραμμα «Επικοινωνία δίχως βία» στιςγυναικείες φυλακές Κορυδαλλού για την ενδυνάμωση γυναικώνκρατουμένων (2013-15).

Ιδρυτικό μέλος της (εθελοντικής) Ομάδας Προφορικής Ιστορίας Αθήνας (ΟΠΙΑ) από το 2012 (http://oralhistorygroups.gr/omada-proforikis-

istorias-athi…/)

Ραδιοφωνική παραγωγός στο εθελοντικό ραδιόφωνο της Αλληλεγγύηςwww.portokaliradio.gr με «Το ΕΓΩ & το ΑΛΛΟ, μια εκπομπή για την

Αποδοχή & για τον πλούτο της Διαφορετικότητας»

Μητέρα μιας υπέροχης γυναίκας.

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας