Οι ταινίες της Δήμητρας Κουζή on demand στο Internet

Έχουμε ήδη αναφερθεί στο montags και στο site στην ταινία «Καλημέρα κύριε Φώτη»της Δήμητρας Κουζή.

Τώρα μπορείτε να δείτε την ταινία, αλλά και πολλές άλλες της Kouzi Productions, on demand στο Internet, ακολουθώντας τη διαδικασία που περιγράφεται παρακάτω:

Οi ταινίες αυτές της KinderDocs (Kouzi Productions) βρίσκονται στις On Demand pages μέσα στην ασφαλή και αναγνωρισμένη από επαγγελματίες διαδικτυακή πλατφόρμα VIMEO και συγκεκριμένα στο link…

Πάμε μαζί βήμα βήμα (με εικόνες)

1. Μπαίνετε στην πλατφόρμα (εικόνα 1)

https://vimeo.com/kouziproductions/vod_pages

και διαλέγετε ταινία – πατώντας πάνω στην εικόνα της (βλέπετε και το τρέιλερ της ταινίας)

2. Πατήστε το RENT δεξιά στην οθόνη (εικόνα 2)

3. Θα σας ζητήσει να κάνετε είτε LOGIN ή JOIN. (εικόνα 3). Eδώ ή συμπληρώνετε τη φόρμα, είτε πατάτε στη μπάρα Join with Facebook και μπαίνετε μέσω Facebook ή πατάτε στην μπάρα που γράφει Join with Google

3. Θα σας ζητήσει να κάνετε είτε LOGIN ή JOIN. Eδώ ή συμπληρώνετε τη φόρμα, είτε πατάτε στη μπάρα Join with Facebook και μπαίνετε μέσω Facebook ή πατάτε στην μπάρα που γράφει Join with Google και μπαίνετε μέσω Gmail με τα στοιχεία σας αυτόματα (εικόνα 3)

4. Επόμενο βήμα, νοικιάζετε την ταινία, πληρώνοντας ένα πολύ μικρό αντίτιμο (2,50-5 ευρώ)

α) με πιστωτική κάρτα (εικόνα 4) ή

β) αν θέλετε να πληρώσετε με χρεωστική μέσω PAYPAL (εικόνα 5)

και για τα δύο πατάτε RENT και απολαμβάνετε την ταινία (εικόνες 4&5)

Αν δεν έχετε PAY PaL, ακολουθείτε την ίδια διαδικασία και στο βήμα 4 επιλέγετε PAY PaL και RENT και σας οδηγεί στην επιλογή να δημιουργήσετε λογαριασμό (εικόνα 6) Μπορείτε να φτιάξετε πολύ απλά ένα λογαριασμό χωρίς καμία χρέωση, συμπληρώνοντας την φόρμα όπως φαίνεται στις εικόνες 7&8. Στο τέλος της φόρμας πατάτε αποδοχή και πληρωμή (εικόνα και απολαμβάνετε την ταινία!

Αφού πληρώσετε έχετε την ταινία διαθέσιμη να την δείτε όποτε θέλετε εντός 24-48 ωρών σε τηλεόραση, τηλέφωνο, υπολογιστή ή tablet. Και μπορείτε να ζητήσετε πρόσθετες πληροφορίες στο info@kinderdocs.com για να σας στείλουμε δωρεάν το εκπαιδευτικό υλικό της ταινίας για περισσότερες δράσεις στο σπίτι!

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας