Ίδρυση συλλόγου ελλήνων αποφοίτων πανεπιστημίου FU Berlin

Αξιότιμοι κύριοι,

Σας στέλνω το παρόν μήνυμα για να σας ενημερώσω για το γεγονός ότι έχει αναληφθεί πρωτοβουλία δημιουργίας συλλόγου ελλήνων αποφοίτων του πανεπιστημίου Freie Universität Berlin.

Αυτή την πρωτοβουλία υποστηρίζουν μεταξύ πολλών άλλων, οι Καθηγητές κ.κ. Σκουρής Βασίλειος τ. Πρόεδρος ΔΕΕ – Ομότιμος Καθηγητής Νομικής ΑΠΘ, Κουτνατζής Στυλιανός ΓΓ Ελληνικής Κυβέρνησης – Λέκτορας Νομικής ΔΠΘ και Μεταξάς Αντώνιος Επ. Καθηγητής Πολιτικών Επιστημών ΕΚΠΑ.

Σας προωθούμε επισυναπτόμενο ενημερωτικό δελτίο τύπου, στην περίπτωση που θα μπορούσατε να το προωθήσετε καταλλήλως στα μέλη σας.

Προσβλέπουμε σε μελλοντική συνεργασία με το Goethe-Institut Athen, καθώς εκτιμούμε την ουσιαστική συνεισφορά του στην σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

Είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επικοινωνία είτε μέσω e-mail, είτε μέσω τηλεφώνου.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση εκ μέρους της πρωτοβουλίας,

Παναγιώτης Πρινιωτάκης

Δικηγόρος, LLM

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ: Συγκρότηση ΣυλλόγουΕλλήνων Αποφοίτων Πανεπιστημίου FU Berlin.

Η προσπάθεια συγκρότησης συλλόγου ελλήνων αποφοίτων (Alumni) τουπανεπιστημίου Freie Universität Berlin έχει ξεκινήσει.

Με αφορμή τις κοινές μας αναμνήσεις, φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε ένασωματείο το οποίο θα θέτει τρεις βασικούς στόχους: να προωθήσει το όραμακαι τις αρχές του πανεπιστημίου μας στην Ελλάδα, να ενισχύσει τιςακαδημαϊκές του σχέσεις με τη χώρα μας και κυρίως να συσφίξει τις σχέσειςόλων των αποφοίτων του FU Berlin μεταξύ τους, ανεξαρτήτως Σχολής,Τμήματος ή έτους σπουδών.

Η επίτευξη των ανωτέρω στόχων θα καταστήσει εφικτή την έγκαιρη καιεποικοδομητική επικοινωνία μεταξύ αποφοίτων και υποψήφιων σπουδαστών σεμεταγενέστερο στάδιο, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων επί ακαδημαϊκού,διαβιωτικού καθώς και επαγγελματικού επιπέδου.

Καθώς η προσπάθειά μας βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο, χρειαζόμαστε τηβοήθειά σας για την περαιτέρω προώθηση αυτής της πρωτοβουλίας, με στόχοτην εύρεση και την ενεργοποίηση όσο το δυνατό περισσότερων αποφοίτων. Ηδημιουργία ενός συλλόγου αποφοίτων αλλοδαπού πανεπιστημίου στην Ελλάδακαι η απόκτηση της νομικής μορφής αυτού δεν είναι μία εύκολη διαδικασίααλλά με την υποστήριξή σας, μπορούμε να έχουμε σύντομα απτάαποτελέσματα.

Αυτή την πρωτοβουλία υποστηρίζουν μεταξύ πολλών άλλων, οι Καθηγητές κ.κ.Σκουρής Βασίλειος τ. Πρόεδρος ΔΕΕ – Ομότιμος Καθηγητής Νομικής ΑΠΘ,Κουτνατζής Στυλιανός ΓΓ Ελληνικής Κυβέρνησης – Λέκτορας Νομικής ΔΠΘ,Μεταξάς Αντώνιος Επ. Καθηγητής Πολιτικών Επιστημών ΕΚΠΑ.

Σας καλούμε εφόσον θεωρείτε την πρωτοβουλία μας αξιόλογη καιενδιαφέρουσα, να γίνετε μέρος αυτής, αποστέλλοντάς μας τα στοιχεία σας (Ον/μο, Σχολή Φοίτησης, Διεύθυνση email ή Κινητό Τηλέφωνο) για περαιτέρωεπικοινωνία μαζί σας στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση:

greekalumnifub@yahoo.com

Με εκτίμηση εκ μέρους της πρωτοβουλίας,

Γενετάκης Αλέξανδρος, Δικηγόρος, LLM

Πρινιωτάκης Παναγιώτης, Δικηγόρος, LLM

Σφακιανάκης Τηλέμαχος, Δικηγόρος, LLM, PhD c.

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας