Για τον Θωμά Μπονέλη από τον Νάσο Ηλιάδη

1970 iliadis bonelis1Ο Νάσος Ηλιάδης, συμμαθητής και στενός φίλος του Θωμά Μπονέλη, που μας “έφυγε” στις 14 Μαρτίου, μας έστειλε δύο φωτογραφίες από πρόσφατη κοινήέξοδό τους στις οποίες εικονίζονται και οι δύο άσσοι του Πανθηναϊκού: Μίμης Δομάζος και ΑντώνηςΑντωνιάδης.

Έχουμε λοιπόν και λέμε από αριστερά: Αντώνης Αντωνιάδης, Βαγγέλης Αλεξανδρόπουλος (συμμαθητής του Θωμά), Θωμάς Μπονέλης, Μίμης Δομάζος και Νάσος Ηλιάδης.

Η φωτογραφία είναι από μία έξοδο στην Κυρά Μαρία στο Χαλάνδρι, με πολλούς συμμαθητές σαν σε reunion, οι οποίοι δεν φαίνοντα στην φωτογραφία

1970 iliadis bonelis1 1970 iliadis bonelis2
Αντώνης Αντωνιάδης, Βαγγέλης Αλεξανδρόπουλος (συμμαθητής του Θωμά), Θωμάς Μπονέλης, Μίμης Δομάζος και Νάσος Ηλιάδης. Αντώνης Αντωνιάδης, Μίμης Δομάζος, Νάσος Ηλιάδης, ο γιός του Νάσου και έναςφίλος, Σπύρος Πινακουλάκης, Λευτέρης Ποϊράζογλου και ο Φίλιππος Ζώτος που “έφυγε”.

Όμως, όπως είδαμε εμείς μαζεμένα σε ένα πλάνο τα “προσωπάκια”, τέλος πάντων, θυμηθήκαμε μία άλλη φωτογραφία με “επώνυμα” προσωπάκια, που κυκλοφορούσε ως τηλεοπτικό σποτ, τις πρώτες ημέρες της πανδημίας, δηλαδή τον Απρίλιο του 2020.

1970 ethniki trapeza laoutaris

Πολλοί θα αναγνωρίσουν ανάμεσα στα πρόσωπα την ηθοποιό Σμαράγδα Καρύδη, το έμπειρο όμως μάτι θα πέσει επάνω επάνω δεξιά στον κυρ-Μανώλη, κατά κόσμον Παύλο Λαουτάρη, συμμαθητή του Θωμά Μπονέλη και του Νάσου Ηλιάδη. Και για του λόγου το αληθές σας δίνουμε και το “κοντινό” τετ α τετ, από το οποίο μάθαμε ότι ο απόφοιτος της Γερμανικής Σχολής έπρεπε να μάθει υπολογιστές από την κα Καρύδη. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι στα χρόνια του Παύλου στη Σχολή οι υπολογιστές ούτε σε φωτογραφία δεν έμπαιναν στην τάξη.

1970 ethniki trapeza laoutaris1

Δείτε και το video για να μάθετε τι δεν γνώριζε ο μπαρμπα Μανώλης…

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας