Συνάντηση συμμαθητών στο πλαίσιο της 1ης Διεθνούς ΜουσικήςΑκαδημίας της Αναργυρείου & Κοργιαλενείου Σχολής Σπετσών

Ο Πέτρος Πετρακόπουλος μας ενημέρωσε με μήνυμά του για την 1ηΔιεθνή Μουσική Ακαδημία που έγινε στις Σπέτσες στο διάστημα 6 – 15 Ιουλίου, όπου είχαν και την ευκαιρία να ξαναβρεθούν συναπόφοιτοί μας (βλ. συνημμένη φωτογραφία) μαζί με τον παλιό τους καθηγητή Δημήτρη Ανάργυρο:

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η 1η Διεθνής Μουσική Ακαδημία της Αναργυρείου & Κοργιαλενείου Σχολής Σπετσών (αναλυτικά βλ. https://maakss.com/), στο διάστημα 6-15 Ιουλίου.

Πέραν των μαθημάτων από διακεκριμένους σολιστ, δόθηκαν και τρία κοντσέρτα, δύο αμιγώς από μαθητές της Ακαδημίας, ένα στη βεράντα του ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟΥ κι ένα στη πλατεία Αγ. Νικολάου, και το gala concert στο αρχαιόμορφο θέατρο της ΑΚΣΣ στο δάσος.

Στο τελευταίο συνέπραξε η Καμεράτα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, που ήταν μαζί με την ΑΚΣΣ oi συνδιοργανωτές του συγκεκριμένου κοντσέρτου, με τους διακριθέντες σολίστ-μαθητές της Ακαδημίας σε έργα Vivaldi. Ήταν μια μαγική βραδιά γεμάτη υψηλού επιπέδου μουσική σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, επικεφαλής της οποίας ήταν ο Πρόεδρος του Ιδρύματος της ΑΚΣΣ Πέτρος Πετρακόπουλος, δόθηκε η ευκαιρία να ξαναβρεθούν παλιοί συμμαθητές και μη της ΓΣΑ., όπως ο Πέτρος Πετρακόπουλος (72), η Ντέπυ Μπαχά-Αισώπου (72), η Ανίτα Μαθιού-Βούρη (72), ο Άρης Βούρης (71) και ο Μιχάλης Τσερέκλας (75) με το παλιό τους καθηγητή στη ΓΣΑ Δημήτρη Ανάργυρο.

Στη φωτογραφία οι 4 πρώτοι εξ αριστερών προς τα δεξιά.”

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας