“Τα κακά παιδιά” Επεισόδια 3 και 4 σύντομα στους κινηματογράφους

parisianou kaka paidia 3ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3

ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ επιστρέφουν με μεγάλα κέφια και πάνω στην ώρα! Γιατί τώρα ακριβώς τους χρειαζόμαστε περισσότερο! Ο κύριος Λύκος και τα κακά, τα πολύ κακά φιλαράκια του είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις καλές πράξεις (είτε σας αρέσει είτε όχι) και να σώσουν τον κόσμο!

Όμως απ’ ό,τι φαίνεται τα έβαλαν με το λάθος ινδικό χοιρίδιο! Κι αυτή η μικρή μοχθηρή τριχόμπαλα θέλει εκδίκηση.

Θα επιβιώσουν οι φίλοι μας; Θα γίνουν ήρωες; Και θα σταματήσουν επιτέλους να προσπαθούν να φάνε ο ένας τον άλλον; Το μόνο βέβαιο είναι ότι εσείς θα ξεραθείτε στα γέλια.

Περιπέτεια, δράση, ανατροπές, απρόοπτα και φυσικά αστείρευτο χιούμορ.

Το τρίτο επεισόδιο της εξαιρετικά επιτυχημένης σειράς βιβλίων του Aaron Blabey, που

αγαπήθηκε από μικρούς (αλλά και μεγάλους) σε όλο τον κόσμο, είναι γεγονός!

parisianou kaka paidia 4ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4

ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ επιστρέφουν και τα ψέματα τελειώνουν. Ο κόσμος βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής και ο κύριος Λύκος και η παρέα του είναι οι μόνοι που μπορούν να τον σώσουν.Έφτασε η αποκάλυψη των γατοζόμπι! Γατάκια ζόμπι ετοιμάζονται να κατακλύσουν τη γη και να κατασπαράξουν τους πάντες! Πρέπει να πανικοβληθείτε; Πρέπει να βάλετε τα κλάματα; Πρέπει να τα κάνετε πάνω σας; Όχι βέβαια!Απλώς χαλαρώστε και παρακολουθήστε τον κακό χαμό καθώς τα πιο κακά καλά παιδιά του κόσμου αντιμετωπίζουν κάτι τρομερά τέρατα που νιαουρίζουν, δημιουργήματα του παράφρονα Μαρμελάδα! Περιπέτεια, δράση, ανατροπές, απρόοπτα και φυσικά αστείρευτο χιούμορ.Το τέταρτο επεισόδιο της εξαιρετικά επιτυχημένης σειράς βιβλίων του Aaron Blabey, που αγαπήθηκε από μικρούς (αλλά και μεγάλους) σε όλο τον κόσμο, σας περιμένει!

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας