“Οι Φιλέλληνες” στις 30 Μαΐου στο Πολεμικό Μουσείο

philellines nea imerominia 30052023Η Εταιρεία για τον Ελληνισμό και Φιλελληνισμό οργανώνει εκδήλωση σε συνεργασία με το Μουσείο Φιλελληνισμού με στόχο να εντάξει στον πολιτιστικό χάρτη της πρωτεύουσας το νέο Mνημείο Φιλελλήνων, που θα τοποθετηθεί στην Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας στην καρδιά της Αθήνας, στον χώρο του Πολεμικού Μουσείου.

Η εκδήλωση, λόγω του σημαντικού αριθμού μηνυμάτων που λάβαμε, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 30 Μαΐου 2023, στις 19:30, στην κεντρική αίθουσα “Ιωάννης Καποδίστριας”, Ριζάρη 2-4, Πολεμικό Μουσείο, Αθήνα 106 75. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα διενεργηθεί η πρώτη προβολή της νέας ταινίας με τίτλο «Οι Φιλέλληνες».

Η Εταιρεία για τον Ελληνισμό και το Φιλελληνισμό και το Μουσείο Φιλελληνισμού έχουν δημιουργήσει μία υψηλού επιπέδου ταινία διαρκείας 35’ λεπτών, με θέμα το φιλελληνικό ρεύμα από την Αναγέννηση έως την απελευθέρωση της Ελλάδος και τον ρόλο των Φιλελλήνων στην επίτευξη της ανεξαρτησίας του ελληνικού κράτους. Η ταινία, η οποία χαρακτηρίζεται από άρτια αισθητική και εξαιρετική ποιότητα, θα προβληθεί στην ελληνική γλώσσα με αγγλικούς υποτίτλους, ενώ σ’ αυτήν συμμετέχουν περισσότεροι από 50 ηθοποιοί. To trailer της ταινίας είναι διαθέσιμο στο σύνδεσμο.

Είσοδος ελεύθερη, με δήλωση συμμετοχής στο info@phmus.org

Δείτε το trailer της ταινίας…

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας