Στράτος Σιωπύλης και Πάνος Τσαλιγόπουλος στο Studio Μαυρομιχάλη

sopilis stratos 1tsaligopoulos panos 2ΟΣτράτος Σιωπύλης (΄87) και oΠάνος Τσαλιγόπουλος (΄89) συμμετέχουν στην παράσταση “Ο Δήμιος του Φθόνου“.

Το νέο βιβλίο “ο Δήμιος του Φθόνου” του ψυχαναλυτή Σταύρου Χαραλαμπίδη ζωντανεύει επί σκηνής και επιχειρεί να φωτίσει το ερώτημα: Γιατί φθονούμε τόσο αυτό που θαυμάζουμε;

Το ψυχαναλυτικά φαντασιακό παντρεύεται με τη σκηνοθετική μαεστρία και δραματουργική επεξεργασία του Martin Scharnhorst. Το τελικό συν-δημιούργημα αποδίδεται από μια ομάδα εξαιρετικά ταλαντούχων ηθοποιών. Τέσσερις ασθενείς , με 4 διαφορετικές αλλά και συμπληρωματικές ιστορίες, μας ταξιδεύουν στο άβατο του ψυχισμού, εκεί όπου ο θαυμασμός μπλέκεται με το μίσος. Τέσσερις ανθρώπινες συναντήσεις και μια φαντασίωση. Τέσσερις περιπτώσεις ασθενών και ένας ψυχαναλυτής βρίσκονται, πλησιάζονται και χάνονται μέσα στον λαβύρινθο του θεραπευτικού δωματίου.

Κάθε θεατρική παράσταση θα σχολιάζεται από ψυχαναλυτές, ψυχαναλυτικούς ψυχοθεραπευτές, ομαδικούς θεραπευτές του Ινστιτούτου Σχεσιακής και Ομαδικής Ψυχοθεραπείας καθώς και άλλων φορέων για μια ώρα σε ανοιχτή συζήτηση με το κοινό.

24 Ιαν – 21 Μαρ Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:00, Studio Μαυρομιχάλη, Μαυρομιχάλη 134, Τηλ. 2106453330. Περισσότερα…

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας