Για την Φραντζέσκα Λάνγκενφας – Βουδούρογλου

Την ανάρτηση της Αγγελικής Κανελλακοπούλου στο on line Jahrbuch συμπλήρωσαν με αναρτήσεις τους μαθητές και μαθήτριες:

Afroditi Voli

Λένε ότι για τους θανόντες δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε τη λέξη κύριος ή κυρία μπροστά από το όνομά τους, αλλά η κυρία Λάνγκεφας το είχε κερδίσει με την αξία της.

Συμμετείχα στις ανταλλαγές με το Istanbul Lisesi, συνοδεία της, στην τρίτη γυμνασίου, το 2001, και από εκεί μου έμεινε μια σχέση αδελφικής φιλίας, που έδεσε και τις οικογένειές μας.

Εξαιρετική ιστορικός, με άριστες σπουδές, που αγαπούσε το αντικείμενό της, αλλά είχε και ευρύτερες ανησυχίες στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής δράσης της – πχ θυμάμαι την προετοιμασία της επίσκεψης του Νίκου Θέμελη στο σχολείο, όταν ο συγγραφέας είχε εκδώσει την Ανατροπή και την Αναζήτηση και είχε διεξαγάγει μια πολύ ζεστή και ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους μαθητές του σχολείου – όλα αυτά με την πρόνοια της κ. Λάνγκεφας.

Συλλυπητήρια στους οικείους της.

Efthimia Aprilia Manassi

Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια της. Θα μας λείψει, γιατί είχε μια θέση στις αναμνήσεις μας. Ήρεμη, δίκαιη, ειλικρινής και αστεία.

Επιτηρήτρια στις τελικές εξετάσεις Γ´ Γυμνασίου: «μην αντιγράψετε. Είναι προτιμότερο να με ρωτήσετε να σας απαντήσω σε μια άγνωστη για σας ερώτηση στο γραπτό σας, παρά να σας πιάσω να αντιγράφετε».

Karoline E. Milopoulos

Ηταν μια θαυμάσια δασκάλα που την σκέφτομαι με πολλή αγάπη!

Μάθαμε πολλά και θα είναι για πάντα στην καρδιά μου.

Ένας ωραίος άνθρωπος με ωραία ενέργεια η οποία συνεχίζει να υπάρχει ανάμεσά μας!

Viel Kraft den Angehörigen, um mit dem Verlust so gut wie nur möglich umzugehen!

Kelly Grypari

Πολύ αγαπημένη καθηγήτρια καθώς βοήθησε σημαντικά στην ομαλή προσγείωσή μας στο γυμνάσιο. Θερμά συλληπητήρια.

Giannis Hatzigeorgiou

Ένας ωραίος άνθρωπος. Είχε κερδίσει από την αρχή το σεβασμό μας και προσωπικά της είχα ιδιαίτερη αδυναμία. Συλλυπητήρια στους οικείους της. Θα τη θυμόμαστε πάντα με αγάπη  

Daphne Theodoridi

Συλλυπητήρια στην οικογένεια! Την θυμάμαι και εγώ σαν μια πολύ καλή δασκάλα που άφησε την πινελιά της σε όλους τους μαθητές της!

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας