Science Moments στην Aula με τον καθηγητή Χρήστο Ανεζίρη

Με ιδιαίτερη χαρά θα υποδεχθούμε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Σχολής μας, την Παρασκευή 5 Απριλίου 2024, στις 11:55, τον καθηγητή Χρήστο Ανεζίρη, στο πλαίσιο της σειράς εκδηλώσεων Φυσικών Επιστήμων, Science Moments.

Ο ομιλητής θα αναπτύξει το θέμα: «Ένα ταξίδι μέσω της τρισδιάστατης παραγωγής υλικών για φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογικές προσεγγίσεις σε εφαρμογές υψηλών θερμοκρασιών» παρουσία των μαθητριών και των μαθητών της 11ης και 12ης τάξης και στη συνέχεια θα δεχθεί ερωτήσεις από το κοινό και θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση.

Ο κ. Χρήστος Ανεζίρης, καθηγητής στο Τεχνικό Πανεπιστήμιο Bergakademie Freiberg, διευθυντής του Ινστιτούτου Κεραμικής, Πυρίμαχων και Σύνθετων Υλικών, μιλάει για την έρευνά του στον τομέα πυρίμαχων υλικών. Ως πρόεδρος της Γερμανικής Κεραμικής Εταιρείας και κορυφαίος ερευνητής, έχει διαμορφώσει όχι μόνο το ακαδημαϊκό τοπίο, αλλά έχει συμβάλει σημαντικά με το έργο του και στο διεθνές ερευνητικό πεδίο. Για τις εξαιρετικές, διεθνώς αναγνωρισμένες επιδόσεις του στον τομέα της επιστήμης υλικών και της μεταλλουργίας, του απονεμήθηκε το μετάλλιο Tammann από τη Γερμανική Εταιρεία Υλικών.

Σας προσκαλούμε, λοιπόν, θερμά να παρακολουθήσετε την εκδήλωση σε απευθείας μετάδοση μέσω live-streaming, ακολουθώντας στις 5.4.24 και ώρα 11:55 τον ακόλουθο σύνδεσμο:

Join Zoom Meeting

Meeting ID: 845 4376 7611

Προς διευκόλυνσή σας μπορείτε να ενσωματώσετε την εν λόγω εκδήλωση στο προσωπικό σας ημερολόγιο στο outlook μέσω του συνημμένου αρχείου.

Επίσης, η πρόσβαση στον σύνδεσμο είναι εφικτή μέσω της ιστοσελίδας του σχολείου και του προφίλ της Σχολής στο Facebook.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στη γερμανική γλώσσα.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Annedore Dierker, Διευθύντρια Σχολής