Σπύρος Μοσκόβου “Δημόσια και Ιδιωτικά” -Αθήνα 9.84

Με αφορμή την επέτειο των 60 ετών από την έναρξη της ελληνικής εκπομπής της Deutsche Welle, ο διευθυντής της, Σπύρος Μοσκόβου, συνομιλεί με το Γιάννη Τζαννετάκο, πρώτο Γενικό Διευθυντή του Αθήνα9.84.

Ο Σπύρος Μοσκόβου και ο Peter Limbourg, General Manager της Deutsche Welle, είχαν πρόσφατα επισκεφθεί την Αθήνα, αλλά και την Σχολή, όπου ο Peter Limbourg μίλησε στις μαθήτριες και τους μαθητές των τελευταίων τάξεων, θυμίζοντας στους παλαιότερους ότι στα χρόνια της δικτατορίας, που ήταν μαθητής στην Γερμανική, η οικογένειά του είχε εκδιωχθεί από την Ελλάδα.

Ο σημαντικός ρόλος που έπαιξε η ελληνική εκπομπή την περίοδο της χούντας, για την ενημέρωση των Ελλήνων ακροατών, σε μία περίοδο που στη χώρα μας η δημοσιογραφία ήταν ελεγχόμενη, καθώς επίσης και η άνοιξη της ελεύθερης ραδιοφωνίας 20 χρόνια μετά, με προπομπό τον Αθήνα 9.84, είναι μερικά από τα θέματα της ενδιαφέρουσας συζήτησής τους.

(*) Η εκπομπής της Έλενας Χατζηιωάννου στον Αθήνα 9.84 άλλαξε ώρα και μεταδίδεται, από την Κυριακή 19 Μαΐου, στις 11 το πρωί.

Ακούστε την εκπομπή στο https://athina984.gr/2020/03/14/dimosia-kai-idiotika/

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας