Βιωματικό εργαστήριο δραματοθεραπείας “O κύριος Γεμάτος και ο κύριος Αδειανός”

Οι εκδόσεις ΑΜΜΟΣ και η δραματοθεραπεύτρια και μεταφράστρια του βιβλίου, Μαρία Σούμπερτ, σας καλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Ο Κύριος Γεμάτος και ο Κύριος Αδειανός», μέσα από το βιωματικό εργαστήριο δραματοθεραπείας, την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 και ώρα 12.00-15.00, στο Ινστιτούτο Δραματοθεραπείας ΑΙΩΝ (Πρατίνου 72, Αθήνα).

Στο βιωματικό αυτό εργαστήριο θα επεξεργαστούμε τα θέματα του βιβλίου, για όσα μας γεμίζουν και όσα μας αφήνουν αδειανούς, αλλά και για την ανάγκη μας να έχουμε πάντα λίγο χώρο για να νιώσουμε επιθυμία, ζεστασιά και αγάπη.

Το βιβλίο αναφέρεται με τρόπο έμμεσο στη διαχείριση του χρόνου, του χώρου, της εμπειρίας, στον τρόπο που σχετιζόμαστε, στην αίσθηση του κορεσμού (κυριολεκτικά και μεταφορικά), στα όρια που χρειάζεται να αναπτύξει ένας άνθρωπος μέσα του για να μπορεί να απολαμβάνει χωρίς να καταλήγει υπερβολικά γεμάτος ή εντελώς αδειανός.

Για τη συμμετοχή στο εργαστήριο δεν χρειάζεται προηγούμενη επαφή με τη δραματοθεραπεία. Απευθύνεται σε γονείς, εκπαιδευτικούς, ψυχοθεραπευτές, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς και όλους όσους ενδιαφέρονται για ζητήματα ψυχικής υγείας.

Είσοδος ελεύθερη με δήλωση συμμετοχής στο mail: schubertmaria@outlook.com

Οι συμμετέχοντες καλούνται να φορούν άνετα ρούχα και να έχουν καλτσάκια ή παντοφλάκια, καθώς δε θα κυκλοφορήσουμε με παπούτσια μέσα στο χώρο.

Την ημέρα του εργαστηρίου θα μπορούν όσοι ενδιαφέρονται να προμηθεύονται το βιβλίο.

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας