“(1) – 13.7.2015”

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

Συμμαθήτριες και συμμαθητές,

με το πρώτο ηλεκτρονικό τεύχος του “montags” εγκαινιάζουμε ένα νέο τρόπο επικοινωνίας μεταξύ μας: κάθε Δευτέρα θα «εκδίδεται» και θα αποστέλλεται σ΄εσάς ένα τεύχος που θα περιέχει τα τελευταία μας νέα.

Ένα πλεονέκτημά του έγκειται στο ότι θα καταργήσουμε πλέον τα πολλά και ενοχλητικά – καμιά φορά – e-mail με διάφορες ειδήσεις, ανακοινώσεις, αγγελίες, κτλ, τα οποία θα βρίσκονται όλα πλέον ενσωματωμένα σε μία αποστολή (εκτός αν προκύψει κάποια είδηση εξαιρετικά σημαντική, την οποία και θα λαμβάνετε ξεχωριστά).

Ένα άλλο βασικό πλεονέκτημα είναι η δυνατότητα προβολής διαφημίσεων. Οι απόφοιτοι και οι φίλοι που θέλουν να ενισχύσουν το έργο του συλλόγου, θα μπορούν πλέον να «χρησιμοποιούν» την ηλεκτρονική μας έκδοση και να προβάλλονται ή να διαφημίζονται μέσω αυτής (πληροφορίες info@ex–dsathen.gr).

Όλα τα άρθρα παραπέμπουν απ’ ευθείας στο site μας, που παραμένει ο βασικός τόπος συνάντησής μας, αλλά αποτελεί και τον συνδετικό κρίκο με το σχολείο.

Θα χαρούμε να έχουμε τα σχόλιά σας, θετικά ή αρνητικά, θα χαρούμε να το διαβάζετε και μέσα από αυτό να επισκέπτεστε νοερά τις τάξεις, την αυλή, να ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες των συναποφοίτων μας και να συνομιλείτε με τους παλαιούς και τους νέους.

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας