Β. Κουκαλάνι «Είστε και φαίνεστε»

Ο απόφοιτός μας ηθοποιός και σκηνοθέτης Βασίλης Κουκαλάνι (’90) παρουσιάζει τη φετινή σεζόν την παιδική  παράσταση «Είστε και φαίνεστε» στο Σύγχρονο Θέατρο, (Ευμολπιδών 45, Γκάζι, τηλ. 210 3464380) τις Κυριακές στις 12 το μεσημέρι.

Η ιστορία του έργου είναι βασισμένη σε ένα έργο του VolkerLudwig, σε διασκευή από τον Βασίλη Κουκαλάνι, και ερευνά τα αίτια που οδηγούν στον σχολικό εκφοβισμό (bullying). Την σκηνοθεσία ανέλάβε ο Γιώργος Παλούμπης με τον Βασίλη Κουκαλάνι. Τα τραγούδια έγραψε ο  Φοίβος Δεληβοριάς εκ των οποίων ένα σε συνεργασία με το hip hop συγκρότημα Χνάρια.

Ο Γερμανός συγγραφέας VolkerLudwigείναι ιδρυτής του πρωτοποριακού θεάτρου GRIPSτου Βερολίνου και καλλιτεχνικός διευθυντής του. Τα έργα του αναβιώνουν μέσα από τις παραστάσεις της Ομάδας Νεανικού Θεάτρου «Συντεχνία του Γέλιου» της οποίας επικεφαλής βρίσκεται ο Βασίλης Κουκαλάνι.

Παράλληλα, επαναλαμβάνεται στο Σύγχρονο Θέατρο από τη Συντεχνία του Γέλιου, για ορισμένες παραστάσεις, το «Μια Γιορτή στου Νουριάν» (μετά την περσινή επιτυχημένη διαδρομή του στο θέατρο «Πορεία»). Το έργο είναι επίσης του VolkerLudwigσε διασκευή Βασίλη Κουκαλάνι,  Από 6 Δεκεμβρίου μέχρι και 31 Ιανουαρίου, κάθε Κυριακή στις 15.15.

Περισσότερες πληροφορίες στα sites:

http://www.athinorama.gr/theatre/performance/eiste_kai_faineste-10049080.html

και

http://tvxs.gr/news/theatro/i-syntexnia-toy-gelioy-epestrepse-sto-sygxrono-theatro-me-thema-bullying-o-skinothetis-

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας