Απόφοιτοι

Εικαστικές

Τέχνες

Λογοτεχνία &

Φιλοσοφία

Θέατρο – Χορός

Κινηματογράφος

Φωτογραφία Μουσική
Αρχιτεκτονική Κατασκευαστές

Μηχανικοί

Οικονομία Νομικά

Δικηγόροι
Πολιτική &

Διπλωματία

Τοπική

Αυτοδιοίκηση

Κοινωφελές

Έργο

Θεωρητικές

Επιστήμες

Θετικές

Επιστήμες

Ιατρική Ιατροί

στην Ελλάδα

Ιατροί

στο εξωτερικό

Ψυχίατροι

Ψυχοθεραπευτές

Media
Μεγάλες

Επιχειρήσεις

Μικρομεσαίες

Επιχειρήσεις

Διαφήμιση

&Marketing

Σύμβουλοι

Επιχειρήσεων

Στελέχη

Επιχειρήσεων

Εμπόριο Πληροφορική Εκπαίδευση &

Εκδόσεις

σήμερα στη

Γερμανική

στα Γερμανικά

Ιδρύματα

Αθλητισμός Τουρισμός

& Εστίαση

Στρατός … και άλλοι Επαγγελματικός

Οδηγός2020

Κάθε χρόνο αποφοιτούν από την Σχολή περισσότεροι από 120 απόφοιτοι που είναι χωρισμένοι σε τρία ελληνικά τμήματα (μόνο τη χρονιά 93-94 υπήρχαν τέσσερα) και ένα έως τρία γερμανικά (από τη χρονιά 91-92 έχουμε δύο), ως εκ τούτου από το 1959 μέχρι και σήμερα (2022) να έχουμε πάνω από 9.000 καταγεγραμμένα ονόματα.

Σ’ αυτούς όλους θα πρέπει να συμπεριλάβουμε και αυτούς, που δεν τέλειωσαν τη σχολή φεύγοντας για διάφορους λόγους πριν την τελευταία τάξη, αλλά και όλους αυτούς που πριν και κατά τη διάρκεια του πολέμου, από το 1926 έως το 1944 κάθισαν έστω και για λίγο στα θρανία στη γωνία Αραχώβης και Ασκληπιού (το πλήθος με βάση τα μαθητολόγια που έχουν διασωθεί από το 1926 έως το 1944 είναι περίπου 1600), οπότε το σύνολο ξεπερνά τα 10.000 ονόματα.

Στο “Klassenbuch”, που όλοι «τρέμαμε» ως «ποινολόγιο» φτιάξαμε «το βιβλίο της τάξης», στον «Επαγγελματικό Κατάλογο», που συντάχθηκε μετά από μεγάλη προσπάθεια, είναι ταξινομημένοι κατά επάγγελμα όσοι απόφοιτοι το επιθυμούν.

Στις διάφορες ενότητες περιγράφουμε καμαρώνοντας τις επαγγελματικές, ακαδημαϊκές και καλλιτεχνικές επιδόσεις των αποφοίτων, αλλά και εν γένει μέσα στις ηλεκτρονικές αυτές σελίδες προσπαθούμε να προβάλλουμε όλες τις αξιόλογες δραστηριότητες τους.

Στους «δικούς μας Έλληνες» και στους «δικούς μας Γερμανούς» παρουσιάζονται τόσο οι δάσκαλοι, που μας έμαθαν γράμματα, όσο και όλοι όσοι συνέδεσαν το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους με το σχολείο, από τους επιστάτες και τις γραμματείς μέχρι τους διευθυντές και τα μέλη του Vorstand που έμειναν πολλά χρόνια στην Ελλάδα.

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας