Παύλος Λαουτάρης (70)

laoutaris pavlos2Ο Παύλος Γ. Λαουτάρης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1953, μεγάλωσε στην Καλλιθέα και αποφοίτησε από τη Σχολή το 1970. Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών από 1971 ως 1975, ενώ από το 1976 ως το 1978 παρακολούθησε μαθήματα Οικονομικής των Επιχειρήσεων στο Technische Universität Berlin. Από το 2001 ως το έκανε ένα Master στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο (ΟΠΑ ).

Το 1981 ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία ως Υπεύθυνος Marketing, Πωλήσεων, Εξαγωγών σε μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις.

Μεταξύ 1984 και 1986 λειτούργησε στην Πλάκα την Αίθουσα Τέχνης “Forum” στην οποία παρουσίασαν, ανάμεσα σε άλλους, έργα τους σε ατομικές εκθέσεις και οι απόφοιτοι Λίζα Γεωμπρέ (73) και Ηλίας Δελλόγλου (74).

Το 1998 ξεκίνησε να εργάζεται ως Συντονιστής της Ομάδας του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου της ΜΟΔ αε, η οποία είναι εξειδικευμένη δημόσια εταιρεία αρμόδια για τη διαχείριση των συγχρηματοδοτούμενων έργων από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ παράλληλα ξεκίνησε να διδάσκει Project Management σε μεταπτυχιακά τμήματα της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης.

Το 2000 ίδρυσε τον Μη Κυβερνητικό Οργανισμό “GODODO“, που έχει ως αποστολή την αναπτυξιακή παρέμβαση μικρής κλίμακας στην Αφρική και δραστηριοποιείται στις χώρες Togo και Benin (Κεντρική – Δυτική Αφρική), όπου έχει ήδη χρηματοδοτήσει ένα Κέντρο Υγείας, μια μικρή τουριστική μονάδα, ένα Πολιτιστικό Κέντρο – Βιβλιοθήκη, καθώς και αρκετά τοπικά επιχειρηματικά σχέδια με τη μέθοδο της μικρο-πίστωσης.

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας