Όλγα Ντάλλα (17)

dalla olgaΗ Όλγα Ντάλλα γεννήθηκε το 1999 και αποφοίτησε από την Σχολή το 2017. Είναι πρωταθλήτρια κολύμβησης (50μ, 100μ και 200μ. ύπτιο) με την ομάδα του Ολυμπιακού  στην κολύμβηση.

Σπούδασε στα ΤΕΦΑΑ.

Κατάγεται από την Ελλάδα αλλά και τη Γερμανία.

Πήρε μέρος στο GNTM 4.

https://glance.gr/lifestyle/videos/olga-ntalla-i-ilikia-oi-spoudes-o-protathlitismos-ston-olybiako-kai-i-schesi-me-ton-styliano-tis-finalist-tou-gntm/

«Μικρή ήμουν λίγο ασχημόπαπο. Είχα σιδεράκια και οι συμμαθητές μου με κορόιδευαν για το κούτελο μου, τη μύτη μου και τα αυτιά μου. Επίσης, επειδή ήθελα να μοιάσω στον -δυο χρόνια μεγαλύτερο- αδελφό μου, έπαιζα πολύ μπάλα και ντυνόμουν αγορίστικα».

«Ξεκίνησα να κάνω πρωταθλητισμό στα οχτώ μου. Αρχικός μου στόχος ήταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, αλλά κατάλαβα ότι δεν ήταν ρεαλιστικός. Η διάκρισή μου στο παγκόσμιο, πάντως, μου έδωσε τη δυνατότητα να μπω άνευ πανελληνίων στα ΤΕΦΑΑ Αθήνας ήδη από τα 16 μου. Σκέψου ότι, μέχρι την πρώτη λυκείου, πήγαινα στη γερμανική σχολή, με όλα τα μαθήματα να γίνονται στα γερμανικά, γιατί είχα αποφασίσει να φύγω να σπουδάσω στο εξωτερικό».

«Στα 12 μου, ενώ κάναμε άπνοιες, λιποθύμησα μέσα στο νερό γιατί ήθελα ντε και καλά να φτάσω τα 50 μέτρα χωρίς να πάρω αναπνοή. Μαύρισαν όλα γύρω μου και κατέληξα στον πάτο της πισίνας. Βούτηξε και με έσωσε ο αδελφός μου. Μου έκαναν τεχνητές αναπνοές και πέρασα 3 ημέρες στο νοσοκομείο.

Δείτε την συνέντευξη στον Πάνο Κοκκίνη στο https://www.oneman.gr/synentefxeis/olga-ntalla-i-pragmatiki-nikitria-tou-gntm/

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας