(*) αν δεν είχε φύγει από την Σχολή θα αποφοιτούσε το 1944
Η Αιμιλία Μαρσάν γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1927 στην Αθήνα. Υπήρξε ένα ατίθασοκορίτσι, που της άρεσε το ποδήλατο, το τρέξιμο, τα μεκανώ και να κάνει παρέα με αγόρια.
Πήγε σχολείο στη Γερμανική Σχολή, από την οποία κράτησε ένα ταλέντο στην οργάνωση,μία πειθαρχία αλλά και την απόλαυση της γερμανικής λογοτεχνίας και μουσικής.
Οπόλεμος την ανάγκασε να αφήσει το σχολείο αυτό και αποφοίτησε από τη Σχολή Μακρή.
Μετά τον πόλεμο πέρασε ένα χρόνο στην Ελβετία παρακολουθώντας μαθήματαπαιδαγωγικής. Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα εργάστηκε για ένα διάστημα στην ΕθνικήΠινακοθήκη, ως βοηθός του διευθυντή της Μαρίνου Καλλιγά ενώ στη συνέχεια εργάστηκεστην εταιρεία αντιπροσωπειών του πατέρα της Γεώργιου Μαρσάν (Marchand-Vorres).
Είχε πάθος με τη φύση, υπήρξε ορειβάτρια, ιστιοπλόος, και μία από τις πρώτες πέντεναυτοδηγούς που ορκίστηκαν μετά την Κατοχή. Υπήρξε ελαιοπαραγωγός, μελισσοκόμος(παρακολούθησε μαθήματα με τη φίλη της Ροδούλα Σταθάκη, και ξεκίνησαν δικά τουςμελίσσια στο Μάτι μαζί με την Ελένη Καμπά της οικογενείας των οινοπαραγωγών), και παθιασμένη κηπουρός.
Το 1962 παντρεύτηκε τον Κωνσταντίνο Γούστη με τον οποίο απέκτησε δύο κόρες, τηνΕλένη και την Ειρήνη.
Κράτησε ενεργό ρόλο στη διοίκηση της ΜΑΡΒΟ, μέχρι και τησυνταξιοδότηση του συζύγου της.
Λάτρευε να ταξιδεύει και ευτύχησε να γυρίσει τηνΕλλάδα και τον κόσμο.
Η Αιμιλία το 1956
Ο Κωνσταντίνος Γούστης ήταν οικονομικός σύμβουλος του Κωνσταντίνου Καραμανλήκαι μέλος της ελληνικής αντιπροσωπείας πουτον συνόδευσε στις ΗΠΑ το 1961. Διετέλεσε Υπουργός Εμπορίου στην Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας το 1974…