Χαράλαμπος Οικονομόπουλος (84)

oikonomopoulos charalΟ Χαράλαμπος Οικονομόπουλος γεννήθηκε το 1966 και τέλειωσε τη Σχολή το 1984. Το 1988 πήρε το πτυχίο του από το Μαθηματικό Τμήμα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και στο αμέσως επόμενο διάστημα, μεταξύ 1989 και 1992, έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στις Οικονομικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Carolo Wilhelmina του Braunschweig.

Το 1992 ξεκίνησε να εργάζεται ως καθηγητής Μαθηματικών στο φροντιστήριο Πρόσημο και το 1998 εργάστηκε ως καθηγητής Μαθηματικών στο Κολλέγιο. Το 1999 ξεκίνησε να εργάζεται ως καθηγητής Μαθηματικών στο Γυμνάσιο, Λύκειο και Γερμανικό Τμήμα της Γερμανικής Σχολής Αθηνών, όπου είναι και Προιστάμενος του Μαθηματικού Τμήματος, ενώ παράλληλα είναι από το 2000 υπεύθυνος του απογευματινού ομίλου Μαθηματικών του Γυμνασίου έχοντας εκδόσει 5 τεύχη του μαθηματικού περιοδικού “το άπειρον”.

Από το 2005 είναι Συνυπεύθυνος του Ομίλου Επιχειρηματολογίας , αλλά και Συνδιοργανωτής και συνοδός της ετήσιας εκπαιδευτικής εκδρομής της Β’ Λυκείου στα Γερμανικά Πανεπιστήμια.

Έχει συγγράψει ενδοσχολικά βιβλία Mathematik 12 (Γ’ Λυκείου, 3 εκδόσεις) και Mathematik 11 (Β’ Λυκείου, 2 εκδόσεις) και από το 2010 είναι υπεύθυνος των τμημάτων απογευματινής μελέτης.

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας