Αναστασία Φαντάνα (79*)

fantana anastasia(*) αν δεν είχε φύγει απο την Σχολή το 1978, θα αποφοιτούσε το 1979.

Η Αναστασία Φαντάνα, γεννήθηκε το 1961 στη Λάρισα. Το 1969 οικογενειακώς μετοίκησε στην Αθήνα, και εισήχθη το 1973 στη ΓΣΑ. Μετά απο ενα σοβαρό πρόβλημα υγείας και πολύπλοκα οικογενειακά προβλήματα, εγκατέλειψε το όνειρό της να σπουδάσει Ιατρική στη Γερμανία. Απο το 1979 μέχρι και το 1992, δίδασκε Γερμανικά κυρίως, αλλά και Αγγλικά, σε φροντιστήρια και σε ιδιαίτερα μαθήματα.

Φοίτησε ενα χρόνο σε Σχολή Αεροπορικών Επαγγελμάτων (1979-1980) και προσλήφθηκε αμέσως, διαδοχικά στην Lufthansa και την KLM. Παράλληλα, είσήχθη το 1981 στην Γερμανική Φιλολογία Αθηνών, με βαθμό Γερμανικών 19,5 και ολοκλήρωσε τις σπουδές της το 1985 με βαθμό Διπλωματικής Εργασίας 10 sehr gut

.

Ξεκίνησε νέα επαγγελματική καριέρα το 1989, όταν προσλήφθηκε στο τμήμα Τηλεπικοινωνιών της Siemens, αρχικά ως διοικητική υπάλληλος, κατόπιν ως υπεύθυνη του τμήματος αναβαθίσεων ηλεκτρονικού υλικού επι μία 5 ετία, και μετέπειτα, ως υπεύθυνη προσωπικού του τμήματος. Παράλληλα υπήρξε επι 15 χρόνια, υπεύθυνη του τομέα οργάνωσης και διαχείρισης επαγγελματικών ταξιδίων του τμήματος.

Έχει λάβει μέρος σε πολλά σεμινάρια οργάνωσης και διοίκησης HR, εργατικού Δικαίου, μισθοδοσίας, κ.ά., επιμόρφωσης στον Τουρισμό, και Οργάνωσης και Διοίκησης HR, του Καποδοστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών .

Έχει μεγάλη εμπειρία στην οργάνωση έργων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, στην διαχείριση κρίσεων, διαχείριση αλλαγών, συνενώσεις και διαχωρισμούς εταιρειών (merging and splitting) , κ.ά.

Αποχώρησε απο τον Όμιλο Siemens το 2009, μετά απο 20 ετή καρριέρα, και έκτοτε, έγινε αγρότισσα και ασχολείται με την οικογενειακή αγροτική επιχείρηση στη Λάρισα και την διαχείριση ακινήτων.

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας