“Berufsbörse”

Ένας από τους βασικούς άξονες της δραστηριότητας του συλλόγου μας είναι η προσπάθεια να φέρει σε επαφή όλους τους ενδιαφερόμενους απόφοιτους με ελληνικές και γερμανικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται εντός και εκτός συνόρων.

Στο πλαίσιο αυτό, διοργανώσαμε στις 21 Σεπτεμβρίου 2013 την “1η Ημέρα Ευκαιριών Εργασίας” και στις 22 Νοεμβρίου 2014, την “2η Ημέρα Ευκαιριών Εργασίας“, μία εκδήλωση που απευθύνεται στους εν γένει γερμανόφωνους, καθιστώντας τη Γερμανική Σχολή, έναν κόμβο συνάντησης για την αγορά εργασίας.

Παράλληλα και με την υποστήριξη της ΚΑΡΙΕΡΑ ΑΕ, μιάς εταιρείας που ιδρύθηκε το 1997 από τον απόφοιτό μας Φάνη Ρήγα και είχε ως στόχο την κάλυψη των κενών στην ενημέρωση σχετικά με την αγορά εργασίας, εγκαταστήσαμε και λειτουργούμε στο site μας, την πλατφόρμα της Berufsbörse.

Με τον τρόπο αυτό επεκτείνουμε το μονοήμερο γεγονός της «Ημέρας Ευκαιριών Εργασίας» σε ετήσιο, υποστηρίζοντας σε 24ωρη βάση την καθημερινή επικοινωνία μεταξύ επιχειρήσεων και ενδιαφερομένων.

Επιλέξτε την «Υποβολή βιογραφικού», καταθέστε ηλεκτρονικά τα προσόντα σας και εμείς θα σας ενημερώνουμε μόλις εμφανίζεται θέση που πιθανόν να σας ταιριάζει.

Οι «Ευκαιρίες καριέρας» σας δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθείτε καθημερινά τις αγγελίες και να επικοινωνείτε ηλεκτρονικά με τους φορείς και τις επιχειρήσεις, για τις θέσεις που σας ενδιαφέρουν.

car2

car1

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας