Λένα Κιτσοπούλου & Ραστ Χιτζάζ

Η απόφοιτός μας (1989) Λένα Κιτσοπούλου (γνωστή συγγραφέας θεατρικών έργων και βιβλίων, σκηνοθέτις και ηθοποιός) και οι Ραστ Χιτζάζ, θα παίξουν και θα τραγουδήσουν τα αγαπημένα τους ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια, τα δυο επόμενα Σάββατα, 24 και 31 Οκτωβρίου, στον Ιανό, Σταδίου 24, τηλ. 210 32 17 810.

kitsopouloulou lena ras xitzazΗ Λένα Κιτσοπούλουκαι οι Ραστ Χιτζάζ διαλέγουν να παίξουν και να τραγουδήσουν τα αγαπημένα τους ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια, με μοναδικό κριτήριο “τα γούστα τους”.

Δύο βραδιές με ρεμπέτικα και άλλα. Δύο βραδιές… όπως αυτοί ξέρουν!

Συντελεστές:

Λένα Κιτσοπουλου τραγούδι

Στράτος Γκρίντζαλης μπουζούκι-τραγούδι

Γιάννος Περλέγκας κιθάρα-τραγούδι

Μπάμπης Παπαδημητρίου μπουζούκι-μπαγλαμάς-τραγούδι

 

 

Ποιοι είναι οι Ραστ Χιτζαζ τελικά;

Οι Ραστ Χιτζάζ δημιουργήθηκαν το 1996 από τρεις -τότε- μαθητές. Παίζουν κυρίως ρεμπέτικα και παλιά λαϊκά. Ξεκινούν περιστασιακές εμφανίσεις ήδη από το 1996 σε Αθήνα, Πειραιά και νησιά, οι οποίες μετά το 2004 εντατικοποιούνται. Έχουν μεγάλη αγάπη για τη μουσική γενικά και για το ρεμπέτικο ειδικά.

Τα τελευταία χρόνια έχουν τη χαρά να παίζουν και να γουστάρουν μαζί με τη Λένα Κιτσοπούλου.

Μέλη:

Γιάννος Περλέγκας (κιθάρα και φωνή) :

Σπούδασε στο Εθνικό Θέατρο. Εργάζεται ως ηθοποιός από τα φοιτητικά του χρόνια. Παράλληλα ασχολείται με την σκηνοθεσία. Ρεμπέτικα ακούει από μωρό. Παίζει με άνεση πιάνο και φυσαρμόνικα. Αυτοδίδακτος στη κιθάρα. Επαγγελματίας μουσικός τα τελευταία 12 χρόνια. Χαρακτηριστικά:  Καπνίζει μανιωδώς, τρώει πολλή φέτα. Σκέφτεται να ιδρύσει το Ίδρυμα Μητσάκη.

Στράτος Γκρίντζαλης (μπουζούκι):

Παιδικά χρόνια στο Κιλκίς και μετά στον Καναδά. Σπούδασε οικονομικά στην ΑΣΟΕΕ. Είναι στέλεχος του ιδιωτικού τομέα. Η μουσική και τα γλέντια δεν έλειψαν ποτέ κατά την παιδική του ηλικία. Αυτοδίδακτος στο μπουζούκι και το λαούτο. Επαγγελματικά ασχολείται με τη μουσική από 16 ετών.

Χαρακτηριστικά: Είναι απόγονος του ήρωα Γιαννάκη Γκρίτζαλη. Τραγουδάει και χορεύει δημοτικά. Τρώει πολλά γλυκά.

Μπάμπης Παπαδημητρίου (μπαγλαμάς):

Παιδί του Πειραιά, πάππου προς πάππου λάτρης του Ρεμπέτικου. Σπούδασε Μουσικολογία και Θεολογία του Ρεμπέτικου στο Στρασβούργο. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Από μικρή ηλικία ασχολείται με την κιθάρα και κατόπιν με όλα τα ρεμπετοόργανα. Έχει συλλογή με παλιές λαϊκές κιθάρες.

Χαρακτηριστικά: Έχει αδυναμία στη μπουγάτσα και τη τεντούρα. Όταν μεγαλώσει, θέλει να γίνει οργανοποιός. Ηρεμεί μόνο στον Πειραιά και την Κεφαλονιά.

Είσοδος: 10€ / Ελάχιστη κατανάλωση: 6€.

Η βραδιά θα μεταδίδεται ζωντανά από τo IANOS RADIO.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

IANOS | τηλ. 210 32 17 810, Σταδίου 24 – Αθήνα

Προπώληση εισιτηρίων στα ταμεία του ΙΑΝΟΥ:

Σταδίου 24 & Golden Hall (Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι) και στοwww.ianos.gr

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας