“1ο Stammtisch – Φωτοβολταϊκά”

Την Πέμπτη 3.5.2012 ο Σύλλογος Αποφοίτων της Γ.Σ.Α. διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το πρώτο Stammtisch στο φιλόξενο χώρο της μπυραρίας Craft του Χαλανδρίου.

Κεντρικός καλεσμένος του πρώτου Stammtisch, με θέμα «Φωτοβολταϊκά και ενεργειακός τομέας», ήταν ο απόφοιτος κ. Χάρης Χρηστίδης (93), πτυχιούχος Ηλ/λόγος Μηχανικός του RWTH Aachen, που διατελεί Γενικός Διευθυντής της SMA Hellas.

Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν και ο κ. Thomas Greve (76), μέλος του Δ.Σ. της Γ.Σ.Α., ο κ. Stefan Mitmann (83), συνεργάτης του κ. Χρηστίδη, καθώς και ο κ. Σπύρος Πινακουλάκης (70), Διευθύνων Σύμβουλος της Traco Group. Σημαντική ήταν επίσης η παρουσία των αποφοίτων της χρονιάς του 2000 με τρεις εκπροσώπους, μεταξύ των οποίων και ο κ. Πάνας, στέλεχος της εταιρείας Solar Energy.

Συντονιστές της συνάντησης εκ μέρους του Σ.Α.Γ.Σ.Α. ήταν η σύμβουλος επικοινωνίας κα Βάλια Πανοπούλου (03) και ο ταμίας κ. Βασίλειος Καραλής (03).

Ο Σύλλογος Αποφοίτων θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους τους παρευρισκόμενους και ετοιμάζει το επόμενο Stammtisch αναμένοντας ανάλογη επιτυχία.

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας