“6ο Stammtisch – Start-ups και επιχειρηματικότητα σε περίοδο κρίσης”

Στη συνάντησή μας πουstammtisch6 1 πραγματοποιήθηκε στις 11 Απριλίου 2013 στην μπυραρία “Beer Academy” , στο Χαλάνδρι, κεντρικός καλεσμένος ήταν αυτή τη φορά ο Φάνης Ρήγας (απόφοιτος 1994, συνιδρυτής του Kariera.gr και Managing Director S.E. Europe του CareerBuilder.com). Ο Φάνης περιέγραψε απλά αλλά και ουσιαστικά τον τομέα των start up επιχειρήσεων και κατόπιν απάντησε σε γενικές ερωτήσεις σχετικά με τις σκέψεις και κινήσεις που πρέπει να κάνει κάποιος προκειμένου να ξεκινήσει τη δικιά του επιχειρηματική κίνηση.

Παρόντες ήταν οι απόφοιτοι Thomas Greve, Dr. (76, Αρχιτέκτων- Αντιπρόεδρος ΔΣ ΓΣΑ), o Μάνος Ελευθεριάδης (92, Επιστημονικός Συνεργάτης στη Βουλή των Ελλήνων), η Ήρα Καλιαμπέτσου (88, Δικηγόρος), η Ίρις Ασημακοπούλου (01, Οικονομικές Επιστήμες), ο Χρήστος Αντωνίου (86, Επιχειρηματίας- Ιδιοκτήτης Τουριστικού Γραφείου), η Τζοάννα Θεοδοσίου-Αικατερινίδη (76, Δρ. Φυσικών Επιστημών, Διευθύνουσα Σύμβουλος SOFTCOM INTERNATIONAL), ο Constantin Marti-Skandalakis (84, Dipl.Kaufmann – Executive Financial Consultant), ο Δημήτρης Σταρογιάννης (Διευθυντής Εμπορικής Τράπεζας) και άλλοι.

Από το Σύλλογο παρόντες ήταν η Μαρία Μπάρλου, η Αταλάντη Παπουτσάνη- Κατσαράκη, η Βάγια- Δανάη Πανοπούλου, ο Κώστας Γαλάνης και ο Ηλίας Λέκας.

stammtisch6 11 stammtisch6 9
stammtisch6 7 stammtisch6 6
stammtisch6 4 stammtisch6 3

Τα ερωτήματα που είχαν αρχικά τεθεί ήταν:

Μπορεί μια ιδέα να βρει πρόσφορο έδαφος σε ένα ασταθές οικονομικό περιβάλλον;

Ποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχει ο σύγχρονος επιχειρηματίας;

Και, τελικά, η κρίση αποτελεί πράγματι ευκαιρία;

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας