Έφυγε ο Μάκης Αγγελίδης

aggelidis makisΈφυγε ο Μάκης Αγγελίδης, απόφοιτος του 1962. Είναι τραγικά ειρωνικό το γεγονός ότι μόλις πριν λίγες μέρες δημοσιεύαμε φωτογραφίες της τάξης του και μάλιστα σε μία από αυτές φαίνεται στο σχολείο στο Μαρούσι την ημέρα του reunion των 30 χρόνων.

Η κηδεία του έγινε την Τρίτη 29 Αυγούστου 2017 στο Α’ Νεκροταφείο, όπου παρευρέθησαν συμμαθητές του από την τάξη του ’62, αλλά και ο Κώστας Παπαηλιού, φίλος του στενός και συμφοιτητής του. Ο Κώστας ετοίμασε και ένα σύντομο βιογραφικό, αλλά κατέθεσε και στον λογαριασμό του Απόστολου Τσαούση ένα ποσόν στη μνήμη του Μάκη.

Ο Μάκης Αγγελίδης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 20 Οκτωβρίου 1944. Αποφοίτησε από τη ΓΣΑ το 1962 μαζί με την πρώτη τάξη με πλήρη εξαετή φοίτηση από το άνοιγμα της Γερμανικής μετά τον πόλεμο. Σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στο TU Braunschweig και ασχολήθηκε με επιτυχία μαζί με τον αχώριστο φίλο του Τζόκο Ιωαννίδη (επίσης της τάξης του ’62) με μεγάλα έργα υποδομής στην Ελλάδα και στις αραβικές χώρες. Εδώ και αρκετά χρόνια λειτουργούσε μαζί με την γυναίκα του Ντίνα ένα αξιόλογο βιβλιοπωλείο και χαρτοπωλείο στο πατρικό του σπίτι στο Καλαμάκι. Ο Μάκης απεβίωσε στις 27 Αυγούστου τα ξημερώματα. Αφήνει πίσω τη γυναίκα του Ντίνα και τους δύο γιους του, Αιμίλιο και Θάνο.

Καλο σου ταξείδι Μάκο, δεν θα σε ξεχάσουμε!

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας