“Έφυγε” η Έφη Κεχαγιά Καλοκούβαρου

kehagia Efi lowΗ Φάννυ Γεωμπρέ μας έστειλε τα δυσάρεστα:

Σήμερα σας γράφω για να σας κοινοποιήσω μια ξαφνική απώλεια συμμαθήτριάς μας.Η Έφη Κεχαγιά Καλοκούβαρου (απόφοιοτος του 1966) δεν είναι πια μαζί μας.Η κηδεία της – για όποιον θελήσει να παρασταθεί – θα γίνει το Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου, στο 3ο Νεκροταφείο (Πέτρου Ράλλη και Θηβών στην Νίκαια) στις 12:00 το μεσημέρι.

Φάννυ

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της, στην αδελφή της επίσης απόφοιτό μας Κατερίνα Κεχαγιά, και στην τάξη του ’66, η οποία την θυμάται με πολλή αγάπη.

Η Φάννυ Γεωμπρέ, μαζί με την παλιά φωτογραφία, μας έστειλε τις αναμνήσεις της:

“Η Έφη ήταν στο άλλο πρακτικό, την b. Δεθήκαμε όμως μεταξύ μας το καλοκαίρι του 64, όταν πήραμε και οι δύο μας μέρος στο Schüleraustausch της Γερμανικής με τρία σχολεία του Αννοβέρου. Τελειώνοντας το σχολείο για αρκετά χρόνια χαθήκαμε. Ξαναβρεθήκαμε στην Aula της σχολής παρακολουθώντας θέατρο.Μετά ακολούθησαν οι κοινές μας έξοδοι σε ταβερνάκια και τα reunions της τάξης μας, της τάξης του ’66.Ήταν ένας κεφάτος και δραστήριος άνθρωπος με ένα αφοπλιστικό, πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό της.Έφη θα μας λείψεις!!!”

Η Υπατία Μπαγκούδη συμπλήρωσε:

“Η τελευταία εβδομάδα στιγματίστηκε από ένα θλιβερό γεγονός που μας συντάραξε: χάσαμε την παλιά μας συμμαθήτρια Έφη Κεχαγιά – Καλοκούβαρου. Η Έφη ήταν ο άνθρωπος – βράχος, στήριγμα των κοντινών της ανθρώπων, δικηγόρος , που ξεκίνησε την επαγγελματική της δραστηριότητα αφού τα παιδιά “ξεπετάχτηκαν” πρώτα, με μεγάλη τόλμη δηλαδή. Πολύ κοινωνική, με έντονο χαμόγελο και πάντοτε έτοιμη για κέφι και διασκέδαση.

Κρίμα, Έφη μας, εφυγες νωρίς.”

kehagia Efi

Κάντε Εγγραφή στο εβδομαδιαίο Newsletter

* indicates required
Συμπληρώστε το e-mail σας